Escape in augustus: It\'s Summertime!

Partyscene Redactie | 2 augustus 2010
headlines

Escape in augustus 2010: Summertime!

Weer of geen weer, het is hartje zomer! Tijd voor vakantie… in eigen land! In Escape vind je alle juiste ingrediënten voor een geweldig weekendje weg: heerlijk eten in Escape Caffe, top of the bill cocktails in de Escape Lounge en de beste dj’s van donderdag tot en met zondag in Escape Club. Kortom: voor een welverdiende break in je week hard werken hoef je niet ver weg te gaan, in hartje Amsterdam vind je het complete pakket!

Van donderdag tot en met zondag is het feest
Elke donderdag vind je lange rijen bij dé Amsterdamse studentenavond: Reveal! Met dj’s als Rene Amesz, Marc Benjamin,Baggi Begovic en de Fabulous Reveal Angels. Op vrijdagen vind je feesten als Sappig, Bright, Ladykillers en De Verleiding die elkaar afwisselen in augustus. Check de line ups hier!

Ook op de zaterdagen is het groot feest! Op de populairste clubavond van Amsterdam, Framebusters, staan deze maand weer enkele toppers geprogrammeerd. Zo heeft resident Raymundo op zaterdag 7 augustus Brian Chundro & Santos uitgenodigd, die samen met de vocalen van MC Yanto garant staan voor veel muzikaal spektakel. De Escape deLux wordt gehost door DJ Danney die eclectisch te werk gaat. Op 14 augustus is er een nieuwe Framebusters Live editie, met Gabriel & Castellon, Raymundo, Costar op de sax, Coco aan de mic en Norman Soares op de percussie. De deLux wordt door Lars Vegas onder handen genomen.

De week erop gaan Raymundo en Frederik Abas weer back2back de boel op stelten zetten, aangevuld met de stem van dé dance diva van Nederland, Miss Bunty! DJ Danney host de deLux zaal. De maand wordt afgesloten op 28 augustus met niemand minder dan DJ Roog! Uiteraard zijn Raymundo, MC Dan Stezo en Rubywax (boven @ deLux zaal) er ook bij!
Framebusters Augustus 2010
Je weekend wordt afgesloten op zondag. De wekelijkse start van Rich in juli in de Escape Venue was er één waar de organisatie alleen van kon dromen. Zelden vond een nieuwe wekelijkse avond zo snel haar plek in het Amsterdamse uitgaansleven! Wekelijks een volle Escape Club, artiesten de zelf een drankje komen doen en een fantastische sfeer, dat is de avond samengevat in één zin. Bij Rich kan je de beste eclectische tunes op de zondagavond verwachten, geserveerd door de beste urban, house en eclectic dj’s in de mooiste locatie en op het gezelligste plein van de hoofdstad. En… de entree is slechts 10 euro!

Escape online: Twitter acties 
Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters, inclusief toegang op het VIP deck verloot! En er staan meer leuke verrassingen op stapel dus volg Escape op www.twitter.com/escapeamsterdam De (muzikale) avonturen van resident Raymundo volg je op www.twitter.com/DjRaymundo en www.soundcloud.com/djraymundo

Na het eten dansen in Escape Caffé 
Op vrijdag en zaterdag kan je niet alleen in Escape terecht om te dansen, want sinds kort heeft het Escape Caffé op deze avonden Framebusters resident Danney staan, die bezoekers vanaf 22.00 uur zal verwennen met lekkere downtempo tunes. Naarmate de avond verstrijkt wordt er opgebouwd naar dance classics en house, zodat je tot in de late uurtjes los kunt. Ook de Escape Lounge, de E-Lounge, zal deze dagen open zijn, waar je vanaf 19.00 in een intieme atmosfeer kan relaxen en genieten van het uitzicht over het Rembrandtplein onder het genot van de signature cocktails, die ook beneden in het Caffé te bestellen zijn.

Wil je een complete avond uit? Boek de Escape Experience 
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond kan je bij Escape terecht voor een complete Escape Experience! Je wordt verwelkomd in het Escape Caffé waar een heerlijk drie gangen diner wordt bereid. Na het diner wordt je naar boven begeleid waar je een glas champagnoise in de E-Lounge wordt aangeboden. Ten slotte zul je VIP bandjes krijgen, zodat je op eigen gelegenheid via de VIP ingang naar de Escape Club kunt ! De hele avond bepaal jij zelf het tempo, zodat het een onvergetelijke avond en nacht wordt! Dit arrangement kost 40,- euro per persoon, exclusief drank, inclusief het glas champagnoise en de VIP bandjes. Interesse? Mail naar dinerarrangement@escapecaffe.nl voor verdere informatie en reserveringen.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 – 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, Rich, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws