Haarlem Ordinair - Op de camping!

Partyscene Redactie | 2 augustus 2010
headlines

Haarlem Ordinair – Op de camping

Nog een kleine week en je kan weer los: kokke-rellen op Haarlem Ordinair in het Patronaat! Haarlem Ordinair viert zijn eerste jubileum op vrijdag 6 augustus en jij bent uitgenodigd. Dit jaar is het thema: Op de camping! Trek dus je campingsmoking uit de kast en je stoute slippers met sokken aan, want je weet: “Haarlem Ordinair, het enigste feest waar je ech jezelf ken zijn.”

Campingspelletjes

Naast een heuse talentenjacht, waarbij de organisatie een onvervalste topper des levenslieds heeft gevonden die komt optreden ( check www.reinhardhack.nl ), zijn er nog veel meer ordinaire bezigheden deze avond. Zoals een vieze eetwedstrijd: welke dame eet op een bierkratje het ordinairst een sappige bratwurst op en welke jongen likt het ordinairst aan een vlezige pruim?

Ook de ordinairst geklede man en vrouw van de avond winnen een fijn prijzenpakket. Met hierin wat drankmunten, een zeer spannende dvd en een verdiende medaille! 

Verder nog de beruchte uit de maat dans wedstrijd, raad de plaat en wellicht nog een stoelendansje tussendoor. Dit alles op de muziek van dj duo Short & Bald DJ team, bestaande uit Delcampo en Flexmeister F, aangevuld met dj Mannie Moore. Verwacht vergeten klappers, ordinaire stampers, een vleugje 80s en 90s en verder alles wat je normaal op een campingfeest verwacht!

Haarlem Ordinair 2010

Miss Wet T-Shirt verkiezing
Een heuse Miss Wet T Shirt contest mag uiteraard niet ontbreken op de camping! De dames mogen zich aanmelden on stage, krijgen daar een fris en fruitig wit T shirt, en enkele gelukkige heren uit het publiek die met ontblote bast het podium durven betreden mogen met een plantenspuit aan de gang. De natte dame die het meeste gejoel en applaus in ontvangst neemt wint een toepasselijke prijs!

Haarlem Ordinair
Haarlem Ordinair begon vijf jaar geleden in de bovenzaal van Club Stalker als ondeugende tegenhanger van Haarlem Culinair. Dit geintje is na vijf jaar uitgegroeid tot een totalitair festijn van de wansmaak, met elk jaar een ander thema. Na het Rellen met Frikandellen en de zoektocht naar de Kassameisjes met het mooiste decolleté is het dit jaar tijd voor een camping rave!

Kortom, dit is Haarlem Ordinair. Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als ie opgediend wordt. Een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s & 90s party, verkleedpartijtje, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café in één. Op Haarlem Ordinair op vrijdag 6 augustus kunnen Haarlemmers en aanverwanten dus laten zien dat Haarlem daadwerkelijk leeft. Vergeet je wc rol niet en check hier de beelden van 2009 en 2008!

Haarlem Ordinair – Op de camping!
Vrijdag 6 augustus 2010
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
23.00 - 04.00
Entree  8,- voorverkoop en 10,- aan de deur
Voorverkoop via www.patronaat.nl
www.haarlemordinair.hyves.nl
Facebook
Organisatie:
Flexcited
Productus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws