Takeover Fedde

Partyscene Redactie | 27 juli 2010
headlines

Fedde le Grand begint met zijn nieuwe Takeover Tour, waar hij de wereld mee over gaat.

feddeDe Takeover Tour is een nieuw concept van dj Fedde le Grand. De feesten zijn van a tot z ontworpen naar zijn smaak; van lichtplan tot visuals en van live acts tot internationaal dj-talent dat door hemzelf geselecteerd is. Neem de draaikunsten van Le Grand, gooi daar de vocalen van de meesterlijke MC Gee overheen en je hebt een nieuw partyconcept. Rode draad en uitgangspunt in de Takeover Tour is de bezoekers een ervaring mee te geven die hun nog lang zal bijblijven.

“Dit is wat ik altijd al heb willen doen,” zegt Fedde over zijn Takeover Tour. “Dit concept is mijn feestje, mijn muziek, samen met mijn favoriete artiesten, mijn kijk op hoe alles samen zou moeten vallen. Dus ik ga er zelf dan ook alles aan doen om de grenzen te verkennen en desnoods te overschrijden. Samen met de gast-dj’s neem ik de bezoekers mee op een muzikale reis. De Takeover Tour is met optimale zorg samengesteld. Van iedere editie maken we een geweldige productie.”

Omdat de reguliere lijnvluchten meestal niet aansluiten bij Fedde’s drukke draaischema over de hele wereld, reist hij al een tijdje met zijn eigen Fedde Jet. De Takeovers vinden plaats op hoofdpodia van internationale events zoals de Street Parade in (Zurich), City Parade (Brussel), Electric Daisy Carnival (LA), Electric Zoo (New York), Sea of Love (Freiburg) en wereldwijde Global Gatherings. In Nederland doet Fedde Loveland Festival en Mystery Land.

 

Meer info en alle data vind je op www.feddelegrand.com/events.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws