Haarlem Ordinair is op zoek naar talent!

Partyscene Redactie | 23 juli 2010
headlines

Het kan weer, kokke-rellen op Haarlem Ordinair in het Patronaat. Haarlem Ordinair viert zijn eerste jubileum en jij kan daar onderdeel van uitmaken. Dit jaar is het thema: Op de camping! Trek dus je campingsmoking uit de kast en je stoute slippers met sokken aan, want je weet: “Haarlem Ordinair, het enigste feest waar je ech jezelf ken zijn.”
Haarlem Ordinair
Haarlem Ordinair begon vijf jaar geleden in de bovenzaal van Club Stalker als ondeugende tegenhanger van Haarlem Culinair. Dit geintje is na vijf jaar uitgegroeid tot een totalitair festijn van de wansmaak, met elk jaar een ander thema. Na het Rellen met Frikandellen en de zoektocht naar de Kassameisjes met het mooiste decolleté is het dit jaar tijd voor een camping rave! Duizenden Hollanders pakken elk jaar weer hun sleurhut en aftandse tentje om op het kampeerterrein los te gaan op badminton, bierkratten stapelen, Rummicub, bingo en ander dubieus entertainment. Op vrijdag 6 augustus kan je zelf deel uitmaken van zulk fout vertier, want je kan optreden on stage! Dit dankzij de heuse talentenjacht.

Talentenjacht
Kun jij zingen, dansen of allebei? Doe dan je favoriete trainingspak of minirokje aan, pak een microfoon en een camera, zet een camping tune op en maak een fout filmpje! Zet deze op Youtube en mail de link naar haarlemordinair@productus.nl of plaats hem op www.haarlemordinair.hyves.nl/widget en je dingt automatisch mee naar een optreden on stage op 6 augustus plus een compleet campingpakket inclusief 4 vrijkaarten voor het feest en drankmunten!

Ter inspiratie: Op de camping met Ome Henk

Op de camping met Jiskefet

Disco Bingo

Geen zin om op te treden maar wel om invloed te hebben op deze heerlijke avond? Mail dan als de wiedeweerga de titel en artiestennaam van je favoriete foute plaatje naar info@disco-bingo.com want de origineelste plaatjes zullen opgenomen worden op de bingokaarten tijdens een potje Disco Bingo! Dit interactieve muziekspektakel, gebaseerd op het alom bekende bingo spel, gaat opnieuw plaatsvinden tijdens Haarlem Ordinair. Hier geen nummers op de bingokaart, maar liedjes! Terwijl je danst op de muziekmix van de DJ’s streep je de liedjes af als ze op je bingokaart staan. De winnaar schreeuwt BINGO en rent naar de DJ om zijn of haar prijs op te halen, mits het geen foute bingo is want dan moet je alsnog met de microfoon een liedje worden gezongen ten overstaande van de hele zaal! Check www.disco-bingo.com voor meer informatie.

Haarlem Ordinair informatie
Kortom, dit is Haarlem Ordinair. Een brute feestnacht waar je gewoon met je handen mag eten en de soep niet zo heet wordt gegeten als ie opgediend wordt. Een verfijnd verkeerde avondmix van een 80s & 90s party, verkleedpartijtje, schlager festival, oldskool houseparty, kneuterige verjaardagsfuif en bruin café in één. Op Haarlem Ordinair op vrijdag 6 augustus kunnen Haarlemmers en aanverwanten dus laten zien dat Haarlem daadwerkelijk leeft. Vergeet je wc rol niet en check hier de beelden van 2009!

Haarlem Ordinair – Op de camping!
Vrijdag 6 augustus 2010
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
23.00 - 04.00
Entree  8,- voorverkoop en 10,- aan de deur
Voorverkoop via www.patronaat.nl
www.haarlemordinair.hyves.nl

Facebook



Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws