Mirage

Partyscene Redactie | 7 juli 2010
headlines

ArminOp 13 november bevinden fans van de Nederlandse top DJ Armin van Buuren zich in de Utrechtse Jaarbeurs, waar hij de release van zijn nieuwe album ‘Mirage’ kracht zal bijzetten met een nieuw ‘Armin Only’ concert.  Armin Only 2010: Mirage is één van de eerste shows van  Armin’s wereldtour, met minstens 15 edities op vijf verschillende continenten en de opvolger van ‘Imagine’.

Na twee uitverkochte edities in het Rotterdamse Ahoy, streek van Buuren in 2008 neer in de Jaarbeurs. Bijna 20.000 fans waren getuige van een 9 uur durende DJ-set, inclusief optredens van onder andere Sharon den Adel en Jacqueline Govaert. De nummer één DJ, al drie jaar aanvoerder van de toonaangevende en door dance fans gekozen DJ Mag Top 100 lijst, kon terugkijken op een succesvolle aftrap van zijn Armin Only wereldtour, die verder langs steden als Los Angeles, Melbourne, Sydney en Boekarest trok.

In 2010, nu zijn nieuwe album ‘Mirage’ in september bij Armada Music wordt verwacht, staat Armin wederom klaar om de wereldwijde dance scene met de sound van zijn album te introduceren. Bezoekers van Armin Only 2010 - Mirage worden volgens organisator Alda Events wederom getrakteerd op een audiovisueel spektakel, met showelementen en verrassende gastoptredens met artiesten waarmee van Buuren op het album heeft samengewerkt.

Armin van Buuren: ”Voor mij staat ‘Mirage’ voor het gevoel van euforie dat ik krijg als ik al die mensen voor mijn ogen zie genieten tijdens mijn set. Mijn passie voor muziek die ik op zo’n moment deel met iedereen om me heen. Als die bijzondere connectie er is hangt er haast een soort deken van positieve energie in de zaal. Ik sta dan voor 200% te genieten. Dat gevoel wil ik met ‘Mirage’ uitdrukken.”

Meer data en steden worden binnenkort aangekondigd. Armin van Buuren’s vierde artiestenalbum, ‘Mirage’, is vanaf 10 september 2010 overal verkrijgbaar. Kaarten voor Armin Only 2010 – Mirage  zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via  www.arminonly.com.

Aanbevolen voor jou:
Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws