John Digweed in Air

Partyscene Redactie | 2 juli 2010
headlines

Grootmeester John Digweed, vaandeldrager van de progressive house, is na ruim een jaar eindelijk terug om Amsterdam weer eens flink in de watten te leggen.
Digweed
Digweed (de man die jaren mee gaat, maar nooit en te nimmer stilstaat) is een garantie voor het nieuwe geluid met de klassieke vibe. De wekelijks terugkerende zaterdagavond Dance Department on Air biedt 17 juli podium voor deze levende legende. De avond zal ook deze week weer live te beluisteren zijn tijdens de gelijknamige show op Radio 538.

De Engelse wereldburger John Digweed (dj/producer en mede-eigenaar van het label ‘Bedrock Records’) pakte in 2001 de felbegeerde nummer 1 in de DJ Mag Top 100. Sindsdien heeft hij de topposities in de lijst niet meer verlaten. Digweed weet door middel van briljante producties (als ‘Heaven Scent’ & ‘For what you dream of’), memorabele mix cd’s (o.a. Renaissance, Global Underground), charismatische optredens en zijn populaire radioshow op Kiss FM, muziekliefhebbers wereldwijd weten te boeien en voor eeuwig aan zich te binden.

Het duo Furr en Hazendonk zijn behoorlijk aan de weg aan het timmeren, sterker nog, sluimerend niet meer weg te denken uit de huidige scene. Paul Hazendonk (Manual Music) weet geen ander hoge ogen te gooien door releases die de groten der aarden oppakken en een residentie bij de bekende Electronation avonden. In de korte tijd dat Hazendonk en Furrr zich samenvoegden tot duo hebben ze een cv neergezet waar menig artiest van watertandt. Niet de minste partijen als Cocoon, Diynamic en vele anderen dienen zich aan tekenen deze op hun label. Grote jongens, waaronder John Digweed, kunnen zij scharen onder hun harde kern fans, niet geheel onwaarschijnlijk dus trappen zijn, zaterdag 17 juli, dan dus ook de avond af met hun gevaarlijk goeie platen.

In de kleine zaal zal de Manual Crew overigens ook sterk vertegenwoordigt worden door Taras en Thomas Lauren.

Meer info via www.air.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws