Escape in juli

Partyscene Redactie | 30 juni 2010
headlines

De zomer is nu echt in volle gang, het is heet, de stranden stromen vol, de rokjes zijn kort maar de nachten heerlijk lang… in Escape! Van het terras of strand duik je zo het Escape Caffé in voor een heerlijk diner, om erna tot in de kleine uurtjes los te gaan in Escape Lounge, Studio of Club. Kortom wil je je hete zomerdag minstens zo heet eindigen, dan weet je waar je moet zijn in juli!

Elke zaterdag lange rijen bij dé Amsterdamse clubavond: Framebusters
 
De resident van Escape is naast draaien ook druk in de studio! Raymundo heeft onlangs twee releases weggetekend: Raymundo vs Gabriel & Castellon: Absolut! en Raymundo vs Gabriel & Castellon: A tension. Ook zal het Framebusters anthem genaamd Framebusted 2.0 op de Pacha Ibiza 2010 cd verschijnen. Volg hem op www.twitter.com/DjRaymundo en www.soundcloud.com/djraymundo Hij heeft ook weer grote namen uitgenodigd om plaats te nemen in de booth. Op zaterdag 3 juli is niemand minder dan Hardwell te gast. Samen met Costar op de sax en Vika Kova op de mic wordt het een knaller van een avond. De week erop gaan Raymundo en Frederik Abas weer met elkaar de strijd aan achter de decks: Amsterdam Rockin’! Mc Knowledje houdt een oogje in het zeil en Lars Vegas gaat deLux op z’n kop zetten.
Framebusters juli 2010
Zaterdag 17 juli heeft Raymundo twee jocks uitgenodigd die back2back de zaal uit elkaar gaan trekken met hun optreden: Chris Rox versus Marc MacRowland! Norman Soares gooit er nog een schepje bovenop met zijn percussie en Ruby Wax dropt zijn eclectic tunes in de deLux zaal. 24 juli zijn er twee jonge getalenteerde jocks te gast, Tettero en Hed Kandi frontman Steven Quarre. Dance diva Miss Bunty vult ze aan met haar vocalen en Danney rockt de deLux. Op 31 juli is Raymundo jarig, en dat wordt gevierd met een waslijst aan artiesten! Wat dacht je van Gabriel & Castellon, Phonic Phunk, Frederik Abas, Radikal Roy, Leo vander Weijden, Niels '360' de Leeuw, MC Yanto en in deLux Lars Vegas!

Escape online: Twitter acties 
Naast www.escape.nl kan je ook op Twitter Escape checken. Hier worden wekelijks onder de nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters, inclusief toegang op het VIP deck verloot! En er staan meer leuke verrassingen op stapel dus volg Escape op www.twitter.com/escapeamsterdam

Na het eten dansen in Escape Caffé 
Op vrijdag en zaterdag kan je niet alleen in Escape terecht om te dansen, want sinds kort heeft het Escape Caffé op deze avonden dj Danney staan, die bezoekers vanaf 22.00 uur zal verwennen met lekkere downtempo tunes. Naarmate de avond verstrijkt wordt er opgebouwd naar dance classics en house, zodat je tot in de late uurtjes los kunt. Ook de Escape Lounge, de E-Lounge, zal deze dagen open zijn, waar je vanaf 19.00 in een intieme atmosfeer kan relaxen en genieten van het uitzicht over het Rembrandtplein onder het genot van de signature cocktails, die ook beneden in het Caffé te bestellen zijn.

Wil je een complete avond uit? Boek de Escape Experience 
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond kan je bij Escape terecht voor een complete Escape Experience! Je wordt verwelkomd in het Escape Caffé waar een heerlijk drie gangen diner wordt bereid met keuze tussen verschillende voor- en hoofdgerechten. Na het diner wordt je naar boven begeleid waar je een glas champagnoise in de E-Lounge wordt aangeboden. Ten slotte zul je VIP bandjes krijgen, zodat je op eigen gelegenheid via de VIP ingang naar de Escape Club kunt, waar je een geweldige avond met je partner, vrienden of vriendinnen staat te wachten. De hele avond bepaal jij zelf het tempo, zodat het een onvergetelijke avond en nacht wordt! Dit arrangement kost 40,- euro per persoon, exclusief drank, inclusief het glas champagnoise en de VIP bandjes. Interesse? Mail naar dinerarrangement@escapecaffe.nl voor verdere informatie en reserveringen.

Zondag is geen rustdag maar feestdag!
Het concept Rich heeft sinds maart twee zondagen in de maand in de Escape Venue geprogrammeerd. Deze edities waren zo een succes, dat de organisatie in samenwerking met Escape een knallende zomerprogrammering presenteert. In de maanden juli en augustus zal het concept Rich wekelijks in de Escape Club plaatsvinden! De hele zomer lang kan je dus beste eclectische tunes op de zondagavond verwachten, geserveerd door de beste urban, house en eclectische dj’s zoals Jay-B, Nizzle, Duane Franklin, Jim Aasgier, D-Garcia, Yab, Delvio Reavon & Aaron Gill, Owen-Joy, Flava, Deejay Kid, Waylon Pereira, The Syndicate, Giancarlo, Drew Heffner & Alain Kuipers, Mo MC en MC V.I. Kijk uit naar de specials want daar zullen verrassende grote internationale namen hun opwachting maken!

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 – 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, prijzen en tijden van de zondagen, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws