Sugar Factory invites Guy J

Partyscene Redactie | 30 juni 2010
headlines

Guy JDeze zaterdag verwelkomt de Sugar Factory wederom een internationale topper van formaat. Dit keer is het de beurt aan de ongekroonde Israëlische koning van de “zweef techno” Guy J om de Amsterdamse nachttheater op zijn kop te zetten met emotioneel gedreven electronica.

Na het uitbrengen van zijn dansvloerkraker Lamur en vele andere uitstekende releases in de afgelopen jaren is Guy Judah oftewel Guy J opgeklommen tot een van de rijzende sterren uit het Bedrock stal van John Digweed. Guy J is voortgekomen uit de talentvolle Israëlische producerstal van de afgelopen jaren. Samen met landgenoten als Guy Gerber, Shlomi Aber, Chaim en Gel Abril is hij op de voorgrond geweest van een sterke beweging binnen de dance scene naar meer warme melodierijke producties gemengd met bestaande house en techno invloeden.

Naast Guy J zal ook Applescal zijn opwachting maken in de vorm van een liveset. Deze talentvolle jongeman van eigen bodem wordt door velen getipt als een van de meest talentvolle muzikale geniën die ons vaderland rijk is. Hij weet moeiteloos innovatieve sounds met originele ritmes om te gooien tot spektakel voor de oren. Met nog geen 22 jaren oud heeft de beste man maar liefst al 2 studio albums op zijn naam staan op het gerenommeerde Duitse label Traum Schallplatten. Zijn laatste wapenfeit was de release “A Mishmash of Changing Moods” check het hier www.myspace.com/applescal 

Support van de avond zal komen van “local heroes” Schaamteloos djs. Deze voormalige residents van de Panama hebben zich al bewezen naast grootheden als John Digweed, Deep Dish, Nick Warren, Danny Howells, Pete Tong (BBC Radio 1), Dave Seaman, Nic Fanciulli, Sister Bliss, Timo Maas, Mark Knight en vele anderen.

Kom zaterdag 3 juli naar de Sugar Factory voor een avond gevuld met de beste techno, tech-house en progressive van het moment!

Zaterdag 3 juli 

Saturday Factory

Guy J – IL (Bedrock Recordings), Applescal (live), Schaamteloos djs
Presale €12,50
Door €15
Doors open 00.00-05.00

www.sugarfactory.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws