5 years of good Lovin!

Partyscene Redactie | 16 juni 2010
headlines

Lovin L’ectro bezoekt Amsterdam! Deze keer niet voor het legendarische TunnelFest maar om haar vijfjarig bestaan te vieren. Het beruchte clubfeest zal dit doen in de Sugar Factory, op 19 juni, met optredens van Maetrik, Tomaschek, Miss Melera, Size en Moritz. 
lovin lectro saturday factory
De meeste Amsterdammers kennen Lovin L’ectro waarschijnlijk van hun Legendarische AMS- TunnelFest uit 2008 en 2009 welke bekroond is met een Gouden Kabouter. Ook de after in Studio-80 heeft bij menig een diepe indruk achter gelaten. Deze keer brengt Lovin L’ectro een bezoekje aan Amsterdam om samen met jullie haar verjaardag te vieren! 

Wat begon als een gezellige intieme lokale clubavond is inmiddels de meest succesvolle clubavond van regio Leiden, een landelijk rondreizend circus en een platenlabel. Sinds juni 2005 staat de eerste vrijdag van de maand bij het poppodium LVC te Leiden in het teken van Lovin L'ectro. Het feest wat in de volksmond ook wel ‘Lovin’ wordt genoemd, is inmiddels een waar begrip geworden, met door de jaren heen veel gekkigheid, fraaie thema’s, binnen- en buitenlandse gast dj’s of live optredens en uitstapjes naar festivals, andere steden, clubs of radio shows. 

Typerend voor een Lovin L’ectro editie is de combinatie van verschillende house muziek, gekkigheid, speciale thema’s, gast dj’s en een flinke dosis humor; een feest met kwaliteit, uitdaging, een glimlach en een knipoog. 

Vanwege het grote succes in Leiden werd begin 2008 de stap gemaakt om door heel Nederland feesten te organiseren. Zo zijn er geweldige edities geweest in o.a. Studio 80 te Amsterdam, Het Paard van Troje te Den Haag, de Catwalk club in Rotterdam, Club M te Breda en het Patronaat in Haarlem.

Hoogtepunt van deze uitstapjes was ongetwijfeld het TunnelFest in Amsterdam. Waarvoor, geheel onverwachts, Lovin L'ectro is bekroond met een heuse Gouden Kabouter Award in de categorie ‘Beste Nieuwe Initiatief’. 

Check www.sugarfactory.nl en www.lovinlectro.nl voor meer info!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws