Studio 80 naar Barcelona

Partyscene Redactie | 11 juni 2010
headlines

Op 16 juni trekt Studio 80 voor het eerst in haar geschiedenis de landsgrenzen over naar het zonnige Barcelona. Aanleiding hiervoor is het jaarlijkse dance event Sonar dat in de derde week van juni plaatsvindt. In deze week komen duizenden clubbers vanuit de hele wereld naar de Catalaanse stad om te feesten op het strand en in de vele clubs die de stad rijk is.
studio 80
Studio 80 zal in deze week twee feesten organiseren met een groot aantal nationale en internationale top-dj's op het programma. Zo zullen onder andere Gregor Tresher, Boris Werner, Solomun, Kabale und Liebe, Stimming, Daniel Sanchez en Anthony Collins achter de draaitafels te vinden zijn.

Studio 80 trapt de Sonarweek af met een zeer exclusief bootfeest op woensdag 16 juni voor de kust van Barcelona. Op deze avond heeft de Amsterdamse club het befaamde Duitse label Diynamic uitgenodigd voor een fantastische warm-up party op de Catamaran Orsom. Labelbaas Solomun zal samen met Stimming, H.O.S.H.. en Studio 80-resident De Man Zonder Schaduw de perfecte sound voor een zonsondergang op zee verzorgen. De Nederlander en Local Hero Rijnbout maakt het programma compleet. Kaarten kosten 45 euro (incl. 2 drankjes) en zijn door het intieme karakter van het feest in zeer beperkte oplage verkrijgbaar.

Twee dagen later, op vrijdag 18 juni, slaat Studio 80 zijn kamp op in Hotel ME voor de eerste internationale Resident Night. Vanaf acht uur 's avonds is iedereen welkom op het dakterras van het hotel voor een drankje en een hapje, waarna later op de avond verder gefeest kan worden in de club Angels & Kings op dezelfde verdieping. Voor deze speciale gelegenheid zijn Gregor Tresher (Break New Soil) en Anthony Collins (Freak 'n Chic) uitgenodigd om samen met Studio 80 residents Kabale und Liebe, Boris Werner, Daniel Sanchez, Julien Chaptal, William Kouam Djoko en Gideon Bouwens een fantastische clubavond neer te zetten. En om het feest compleet te maken is het ook nog eens free entrance gedurende de hele nacht.

Studio 80 invites Diynamic

Woensdag, 16 juni, Catamaran Orsom, (19:30 – 23:30)

Line-up: Solomun, Stimming (live), H.O.S.H.., De Man Zonder Schaduw, Rijnbout

Boarding: 19:30 - Vertrek: 20:00

Locatie: Einde van de Ramblas, Plaza Colon @ Marina.

Tickets: 45 Euro (incl. 2 drankjes)

Presale: www.studio-80.nl

Studio 80 Resident Night

Vrijdag, 18 juni, Hotel ME – Angels & Kings, (20:00 – 05:00)

Line-up: Gregor Tresher, Kabale und Liebe, Boris Werner, Daniel Sanchez, Anthony Collins, Julien Chaptal, William Kouam Djoko, Gideon Bouwens, Rijnbout

Locatie: Carrer Pere IV, 272 (Hotel ME)

Tickets: Free entrance

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws