Club Home in juni: Feel at home!

Partyscene Redactie | 9 juni 2010
headlines

De zomer is begonnen, en dat betekent zwoele cocktails, lekker dansen en feesten alsof je leven er vanaf hangt! Lekker beginnen op een terrasje of het strand, en dan met je vrienden de stad in. Van donderdag tot en met zaterdag ben je welkom in club Home, waar je je al snel thuis voelt. Op drie verdiepingen kan je chillen aan de bar, dansen op de dansvloer en flirten op de banken. Alles in authentieke huiselijke sferen.
club home
Juice
Elke donderdag begint je weekend bij club Home! De beste eclectic en urban dj’s staan wekelijks voor je klaar om je stevig te rocken. Denk aan jocks als Johnny Deff , Duane Franklin, Orlando, Kid Q, Giancarlo, Delivio Reavon, Aaron Gill, Flava, Owen-joy, Jay-B, Waylon Perreira en Deejay Kid. De lange rijen die zich wekelijks voor de deur vormen geven het al aan: deze avond is AAN! Dit is de populairste eclectic avond van Amsterdam, en dat is niet voor niets.

Fridays
Ook op de vrijdagen gaat het goed los. Op vrijdag 11 juni viert Babylonix de kick-off van de zomer! De HES viert daarnaast het einde van het lange collegejaar. Dubbel feest dus! Niet de minste jocks zijn daarom aangetrokken om een dik feest te bouwen: o.a. Victor Coral en Guerilla Speakerz, maar ook nieuw talent als Insomnia, Kerk en Manuel Zeeman.

De week erop wordt het duister in club Home. Want op vrijdag 18 juni gaat er keihard gezondigd worden tijdens Sin City! What happens at home, stays at home… Dj’s als Goodgrip & Fullscale zullen het stoutste in je naar boven halen en boven in de slaapkamer vind je de heerlijke UK funky en Chicago jackin sounds van Simon Titus en Easy Ryan. Dit is niet alles, want MAFB zal een spetterende fashion show verzorgen! 40 maagden zullen over de brug naar Sin City lopen voor MARAS (streetwear), IM KING, Miss Wax (Jewelry), NOMI, Wi-AM designs en Filling Pieces (shoes). Er zal fingerfood verzorgd worden door Absolut Delicious om elkaars vingers bij af te likken en de surprise cocktails zullen je hart nog harder doen kloppen…

club home

Vrijdag 25 juni ben je niet stout, maar fout! Het Foute Feest strijkt namelijk voor het eerst neer in club Home. Begonnen in Rotterdam is Het Foute Feest in korte tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen met edities door het gehele land! Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute DJ’s met de meest foute muziek zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een groots muziek spektakel zullen tijdens elke editie de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan moet je dit meemaken!

The Rebel Club
Provoceren, uitdagen, choqueren en afzetten? Neem het niet al te letterlijk! Alhoewel de DJ’s van The Rebel Club deze stempel allen wel met zich mee dragen, mede door het feit dat ze zich op hun eigen manier weten te onderscheiden van de massa! Elke zaterdag in club Home een dikke, vette en vooral Rebelse line-up! Zo nodigt The Rebel Club zaterdag 12 juni Beats of Angels uit met Miss Sugaware, Lady Bee, Alannys Weber, Irwan, Goodgrip, Timothy Watt, Lucky Charmes, Robert Feelgood, Jay dare, Andy Callister, Soulbratha#1, Fullscale, Onne Hyda, George Anthony, Mark Junior, Jason Cheiron en MC Pryme. De week erop zijn de boys van Link2Party.nl van de partij. Maar deze Brothers In The Booth komen niet alleen, ook de ladies Claire & Sheila Hill zijn erbij, evenals Shagspeare, Lino V & Christian J. De maand wordt afgesloten met The Dirty Cause: Jaziah, Chappa, Brian S, Marc De Laat, Danny Dior, Mike Bendorph en JackStereo breken de tent volledig af!

Club Home
Wagenstraat 3, 1017 CZ Amsterdam
www.clubhome.nl  
Donderdagen: 23:00 tot 04:00, 10,- entree
Vrijdagen: 23:00 tot 05:00, 10,- entree
Zaterdagen: 23:00 tot 05:00, 10,- entree

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws