Haute Schoolture

Partyscene Redactie | 8 juni 2010
headlines

Op vrijdag 2 juli kun je voor de eerste Haute Schoolture editie terecht in de Catwalk.

Op vrijdag 2 juli vindt de eerste editie plaats van Haute Schoolture, in de Catwalk in Rotterdam. Onder andere Steve Rachmad, Estroe, Taras van de Voorde en Monica Electronica zorgen, gehuld in de nieuwe collectie, van 23.00 tot 06.00 uur voor de muzikale omlijsting. Speciaal voor de eerste editie van Haute Schoolture produceerden Estroe en Taras van de Voorde samen een klinkende dance track, waarin wederom de creativiteit van de Indonesische basisschoolleerlingen in verwerkt is.

face this

Met de vocals die Face This opnam tijdens het bezoek aan de school, doken Estroe en Taras de studio in. Met een prachtige floorfiller als resultaat. Tijdens Haute Schoolture krijgen alleen de 50 eerste bezoekers de track aangeboden. Diezelfde 50 eerste bezoekers krijgen naast de track ook nog een ander privilege. Zij mogen namelijk 'live' een extra Face This T-shirt ontwerpen. De 50 eerste bezoekers mogen 'live' een zelfportret tekenen, die 50 vijftig portretjes drukken we op T-shirts en die voegen we als officieel Face This T-shirt toe aan de nieuwe collectie. Wil jij met een zelf getekend zelfportret op een officieel Face This T-shirt? Zorg dan dat je bij die eerste 50 bezoekers hoort!

Tijdens dit speciale event presenteert Face This haar nieuwe T-shirt collectie. Face This is een jonge goede doelen organisatie die met de verkoop van creatieve T-shirts geld inzamelt voor onderwijs in Indonesië. Face This krijgt full support van zowel de gevestigde dj's als de aanstormende talenten. Zo komen tijdens Haute Schoolture de dj's Steve Rachmad (Truesoul, Delsin), Estroe (Eevonext), Taras van de Voorde (EC, Wolfskuil), Monica Electronica (Infamous Mudclub), Peter Horrevorts (Gem Sessions), Van Anh (Gem Sessions) en Andrea Cichecki (Cichecki Productions) allemaal belangeloos draaien. Kaarten kosten 10 euro aan de deur.

Check ook www.facethis.nl.    

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws