5 uur lang Erick E in Stalker

Partyscene Redactie | 28 mei 2010
headlines

Vrijdag 4 juni keert een oude Stalker bekende terug in de Kromme Elleboogsteeg te Haarlem. Hij kan gezien worden als één van de populairste dj’s uit het land, en in Haarlem was en is deze man een begrip.
Erick E Stalker
In Club Stalker stond hij bekend om zijn spetterende solo sets op vrijdagavond, later brak hij ook op de donderdagavond de tent af. Dampende dansmassa’s en uitverkochte zalen is een standaard plaatje voor deze dj, die het Haarlemse publiek als geen ander kent. E5H in Stalker betekent een daverende 5 uur durende set van Erick E.

E5H laat het publiek kennis maken met een veelzijdige kant van Erick E. Waar vele Erick E kennen van zijn wat commerciëlere sound, heeft deze dj duidelijk nog een andere kant. Als echte houseliefhebber weet Erick E als geen ander een energieke tech house sound te produceren. Zeer dansbare grooves, tech house en minimal is waar Erick E de dansvloer mee weet te bespelen. Vrijdag 4 juni staat Erick dus niet in een uitverkocht stadion of op een overvol strand, maar in de oudste club van Nederland. Direct in contact met het publiek, in een intieme setting. Terug naar waar het allemaal is begonnen en wel 5 uur achter elkaar.

Deze avond staat volledig in het teken van de artiest Erick E. Een set van 5 uur is voor deze house held verre van een probleem. Eerder al draaide hij op ‘at the beach with Erick E’ een 9 uurs set en barstte Bloemendaal aan zee uit haar voegen. Van Housequake kennen we Erick van zijn B2B optredens met Roog, waar deze twee heren ruim vier uur samen optraden. E5H laat Erick E doen waar hij het best in is, het publiek meenemen op een muzikale house reis van 00.00-05.00.

De bovenzaal wordt gehost door Flexmeister F.
Flexmeister F draait reeds 16 jaar en heeft veel ervaring opgebouwd op allerlei events. Van jongeren feesten en volwassen clubavonden, tot studentenborrels, op boten tijdens Koninginnedag in Amsterdam 2008 en 2010, eilanden als Kos (GR), Koh Samed en Koh Phi Phi in Thailand en festivals als Bevrijdingspop, A Day At The Park, Free Your Mind, Wooferland en  Voltt Loves Summer. Zo leerde hij de dansvloer perfect aan te voelen. Vaak draait hij zes uur lang en weet hij het publiek te bespelen met een goede opbouw, brede muziekkeus en belangrijker nog: de hele avond vast te houden.  Een hele avond draaien in Stalker is dus geen probleem! Hij is naast DJ ook organisator, oprichter en host van concepten en rondreizende events en parties als Haarlem Ordinair, J.A.C.K, De Schillenhut en Disco Bingo. Als organisator van deze opvallende concepten, feesten en partijen probeert hij de ouderwetsche, kneuterige doch aanstekelijke gezelligheid van weleer tijdens het hedendaagse clubben nieuw leven in te blazen.

Voorverkoop voor deze avond is gestart via www.clubstalker.nl en je bent 10.- kwijt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws