James Holden DJ-Kicks tour

Partyscene Redactie | 18 mei 2010
headlines

Technomeester James Holden doet op 27 mei met zijn DJ-Kicks tour de Melkweg aan.

Eerder kon je hier op Partyscene al lezen dat James Holden de nieuwe DJ-Kicks compilatie voor het label !K7 aan elkaar geregen heeft en nu gaat de Britse technomeester er ook mee touren. Donderdag 27 mei aanstaande staat hij samen met een groot aantal andere prominente namen uit de wereld van de elektronische muziek op Day 2 - Night van Off Centre. James Holden heeft met zijn Border Community label al zeven jaar lang een belangrijke impuls aan de elektronische muziek gegeven.

james holden

Het !K7 label begon in 1995 met DJ-Kicks, waarbij telkens een andere talentvolle dj, producer, band of muzikant een mix CD samenstelt. Veel van de tracks op de compilatie van de producer worden niet gezien als club materiaal maar volgens Holden is het toch te bestempelen als dance door de manier waarop de tracks samenkomen. Op 25 mei 2010 komt de mix uit en twee dagen later doet hij Off Centre aan. Holden neemt de nieuwste Border Community aanwinst, het Italiaanse duo Margot, tijdens de Dj-Kicks tour een aantal keer mee als support.

Off Centre is een nieuw festival voor elektronische muziek, film, dans en mediakunst dat van 26 t/m 29 mei plaatsvindt in de Melkweg. Er zijn nog een aaltal passe-partouts beschikbaar die toegang bieden tot alle programmaonderdelen. Daarvoor betaal je 45 euro. Er zijn ook losse tickets en combitickets Day 2 (ook geldig voor het concert van The Field in de Sugar Factory) verkrijgbaar.

Voor meer informatie check je  www.off-centre.nl en www.jamesholden-djkicks.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws