Internationale topartiesten op 7th Sunday Festival

Partyscene Redactie | 14 mei 2010
headlines

7th Sunday Festival, voorheen Pinksterpar-t, pakt dit jaar extra groots uit op Eerste Pinksterdag. Met trots presenteert organisator Par-T Events een fantastische line-up met meer dan vijfentachtig nationale en internationale topartiesten. Artiesten uit onder meer Duitsland, Italië en Thailand komen 23 mei naar festivalterrein De Roost in Erp-Veghel en zijn samen goed voor een grote diversiteit aan muziekstijlen verdeeld over maar liefst tien areas.
7th sunday
Wereldtop verzamelt op indrukwekkende mainstage
De eerste editie van het vernieuwde 7th Sunday verraste vorig jaar met een line-up vol internationale artiesten. Maar, die indrukwekkende line-up wordt dit jaar overtroffen. Op de altijd uitbundige mainstage staat niemand minder dan Erick Morillo. De wereldberoemde dj uit New York is een gekend feestbeest. Daarnaast zullen ook de Italiaan Riva Starr en Tocadisco uit Duitsland het podium betreden. Beide heren zijn ware virtuozen en veelgevraagde namen deze festivalzomer. Ondermeer Michel de Hey en Hardwell zorgen voor de Nederlandse inbreng op de mainstage.

Muzikale diversiteit over tien areas verspreid
7th Sunday Festival bestaat uit tien verschillende areas. Iedere area is als een wonderlijk gedecoreerde wereld met een eigen sfeer en een eigen muziekstijl. Verdeeld over deze podia treden de beste nationale en internationale artiesten op. Bijvoorbeeld de immens populaire Benny Rodrigues, de beeldschone Nakadia uit Thailand, het Nederlandse genie Joris Voorn, de uitbundige Belgen van The Subs (Live!) en Nederlandse sterren Giel Beelen, en Jamie Westland ft. Spike. En natuurlijk ontbreekt ook de hilarische Chille Met Nille-area niet!

Service staat bovenaan
Dat festivalterrein De Roost de perfecte locatie voor dit mooie festival is, blijkt uit de goede reacties op de eerste editie van 7th Sunday. De vuurdop was een succes, maar dit jaar wordt het festival naar een nog hoger niveau getild. Het verkeersplan is herzien zodat een goede verkeersstroom gegarandeerd is. Toiletten zijn voortaan gratis, wachtrijen worden nog verder geminimaliseerd, en eten en drinken kunnen met een en dezelfde consumptiebon betaald worden. En dat is nog niet alles! Dit jaar zal er een extra VIP-deck aanwezig zijn in de Hard Nature-area op het festival. Service voor de festivalbezoeker staat bij Par-T Events altijd bovenaan.

7th Sunday info en tickets
Tickets zijn gemakkelijk en snel verkrijgbaar via www.7thsunday.nl en bij alle Belcompany winkels. De reguliere tickets kosten € 40,- (excl. fee.) en VIP tickets € 55,- (excl. fee.) Daarnaast is het mogelijk combitickets te bestellen voor 7th Sunday en Harmony of Hardcore (22 mei). Deze kosten slechts € 60,- (excl. fee.) Minimale leeftijd van 7th Sunday is 18 jaar. Om een eerste indruk van het festival te krijgen is een indrukwekkende trailer te zien op www.7thsunday.nl.

De totale line-up van 7th Sunday Festival 2010:

Mainstage
Erick Morillo
Sander van Doorn
Tocadisco
Riva Starr
Michel de Hey
Hardwell
Ferreck Dawn
Tom Tilldawn
MC Stretch

Fascinate
Wally Lopez
Benny Rodrigues
Quintino
Lucien Foort
Afrojack
Ricky Rivaro
Shermanology
Dirk Dali
Jarune
Mitch Crown
MC Roga

Hard Nature
Zany
Technoboy
Donkeyrollers
Tatanka
Brennan Heart
Noisecontrollers
Shadowlands Terrorists
Dozer
B-Front
Psyko Punkz (Live)
Ran-D
Dweazle vs. Freeze
MC DV8
MC Apster

REBOOT
Chris Liebing
Andre Galluzzi
Len Faki
Joris Voorn
Warren Fellow
Nakadia
Ricket
Immer Gerade Aus

Electro Rush
Erol Alkan
The Subs
Brodinski
Joost van Bellen
Mehdi
D.I.M.
Der Kaiser und Der Mann
Bram Heldens
MC Lyrical Tie

Dirty House
Vato Gonzalez & MC Tjen
Jeremaine S
Kenneth G
La Fuente
DJ Dyna
Funk D
MC Tjen

7th Sunday Central
Stylus dj’s ft. Giel Beelen
Dennis Ruyer
Jamie Westland ft. Spike
Buscemi
Covenant Sound
Audio Knights (Live)
Reserveploegen
Jay Juice vs. Naughty Nik

S.P.O.D.
LT Dada
RIVA
DjeXtin
B-Senze
Nilz Nijhof
W!ll=M

Entree
D-Wayne
Friomontana

Chille met Nille
Comming soon !!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws