Nightlife Circus in Club Air

Partyscene Redactie | 7 mei 2010
headlines

Ladies and Gentlemen… Welcome to the amazing Nightlife Circus!

Op vrijdag 21 mei presenteren FCA en de kersverse Club Air een nieuwe editie van het spektakel Nightlife Circus in Amsterdam. Komt dat zien, komt dat zien, want Nightlife Circus verrast menig club-ganger en nachtcircus fan!
Nightlife Circus
De kersverse Club Air wordt op 21 mei vanaf 23.00 uur omgetoverd tot het enige echte nachtcircus vol freak shows, wonderlijke acts en andere rariteiten en (uiteraard) de beste muziek! 

Layo & Bushwacka! (UK), Benny Rodrigues, Panano Victorini, Meester Moeilijk & Sjonnie Disco, Fakulo Karesi en Rik Woldring nemen de bezoekers mee door het nachtelijke circus van de hedendaagse elektronische muziekstijlen. Zo’n duizend Nightlife Circus aanhangers worden getrakteerd op de beste house, techhouse, techno en aanverwante stijlen. Maar het blijft natuurlijk Nightlife Circus en dus wordt er in de tweede zaal zelfs breder geprogrammeerd.

Met Harajuku look-a-likes, vuurspuwers, steltlopers en andere nog vreemdere figuren in kleurrijke en bizarre creaties is het circus compleet. Extravagant en verrassend;  Nightlife Circus is “The Twenty First Century Club Night Spectacle”.

Maar Nightlife Circus is natuurlijk meer dan muziek. Het is een beleving van theatraal vermaak, afkomstig van de harajuku look-a-likes, vuurspuwers, steltlopers en andere vreemde creaties. Maak deel uit van het levend decor en doe mee! Het is dus weer tijd om de zolder af te speuren naar knotsgekke kostuums en aanverwante items. De dresscode is (Nightlife) Circus, Burlesque,  Freakshow, Bizarre. Maak het meer dan bont want niets is te gek!

Heb je geen kostuum: Geen probleem. Ga naar Alternatief Kostuum in Amsterdam-Noord, de hofleverancier van Nightlife Circus. Bezoekers krijgen 10% korting op gehuurde kostuums. Zie hiervoor het password op de site van Nightlife Circus.


Kaarten in de voorverkoop kosten € 15,- (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.fca.nl, www.nightlifecircus.nl, www.air.nl en bij alle Primera Shops in Nederland.

Nightlife Circus

Vrijdag 21 mei 2010
AIR
Amstelstraat 16, Amsterdam
Open: 23:00-05:00

Meer info:

www.fca.nl

www.nightlifecircus.nl

www.air.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws