The Rebel Club in mei

Partyscene Redactie | 5 mei 2010
headlines

TRCWist je dat de maand mei vernoemd is naar de vruchtbaarheidsgodin Bona Dea? Slaat je fantasie al op hol? Een vruchtbare maand gaat het zeker worden! Maar zie het dan vooral in het perspectief van vruchtbare samenwerkingen die The Rebel Club komende maand in petto heeft! 

Elke week nodigt The Rebel Club een rebelse organisatie uit om de bovenzaal te hosten. Rebels is het juiste woord, aangezien de partijen er niet voor schromen alles uit de kast te halen om de tent compleet op zijn kop te zetten!

Aanstaande zaterdag heeft  Smoking Beats speciaal voor deze avond een dikke line-up samengesteld met o.a. Joshua Walter, Delivio Reavon & Aaron Gill, Yasmin Le Bon, Robin Fetter en het hotste vrouwen duo van het moment Claire & Sheila Hill. De weken erop zijn Housejunks, Shake Up en The Dirty Cause uitgenodigd om de bovenzaal te hosten.

Verwacht lekkere tech-house met een vleugje diep in de bovenzaal. In de benedenzaal kan je de lekkerste disco, classics, hiphop, R&B beats met een vleugje house verwachten!

The Rebel Club staat voor een vaste groep DJ’s, MC’s, acts & promoters met als enige doel de tent volledig los te laten gaan, niets meer en niets minder! Beats, gezelligheid, geweldige sfeer, oftewel express yourself within your own style! BE A REBEL, JOIN THE CLUB!

De wekelijkse ingrediënten van The Rebel Club samengevat: leuke mensen, goede sfeer en de juiste muziek! Anyways…geen enkele reden om thuis te blijven.  

Meer info vind je op www.therebelclub.nl en meld je aan op www.therebelclub.hyves.nl om gastenlijstplekken te winnen!

The Rebel Club
Elke zaterdag
Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
23.00 – 05.00
Entree: 8,- voorverkoop, 10.- aan de deur
www.clubhome.nl

www.therebelclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws