Nóg een nieuwe club in Amsterdam!

Partyscene Redactie | 5 mei 2010
headlines

GrootlabNa de zomer gaat er in Noord eennieuwe club geopend worden: Grootlab, gelegen op het Overhoeksterrein. Onlangs werd Air al geopend en binnenkort opent club Noir. De keuze is dus reuze in Amsterdam!

Het Groot Laboratorium van Shell werd gebouwd in de jaren dertig, toen de petrochemische industrie – ondanks de economische crisis – enorm floreerde. Al snel werd het lab te klein en verrezen er meer laboratoria op het Shell terrein. In de tweede Wereldoorlog kreeg Shell het zwaar te verduren. De bezetter probeert het Groot Lab voor eigen gewin in te zetten, maar wordt door de Shell-directie met veel geduld, tact en schijnonderzoeken misleidt. Shell overleeft, het Groot Lab overleeft.

Het gebied wordt nu onder handen genomen en in Overhoeks krijgt het mooie Groot Lab een nieuwe bestemming, waarbij vooral wordt gedacht aan een hotel, gecombineerd met horeca en werkfuncties. Men is nu druk bezig om promoters te vinden die na de zomer aan de slag gaan met hun concepten. Hou Partyscene in de gaten voor updates!

www.grootlab.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws