Zomerse geluiden in Escape in mei

Partyscene Redactie | 3 mei 2010
headlines

In mei leggen de vogels een ei, en droppen de dj’s in Escape iets anders. Namelijk dikke platen! Een overvol programma met veel vrouwen en back2back sets deze maand, en een interessante Twitter actie. 
 
Elke zaterdag: Framebusters 

Op 1 mei is de kick off van mei, met oude Roxy held en Sneakerz resident Erick E. Jaz von D en Raymundo vullen hem aan, en Dan Stezo verzorgt de vocals. Lars Vegas bouwt in de deLux zaak zijn eigen eclectische feestje! 8 mei gaan Raymundo en Frederik Abas weer met elkaar de strijd aan achter de decks: Amsterdam Rockin’! Miss Bunty is de scheidsrechter en Danney gaat solo te keer in deLux.
Framebusters mei 2010
15 mei is het een nieuw Koppel die back2back los gaan in de booth: Michael Mendoza versus Firebeatz. Raymundo zorgt met mc Vika Kova voor de nodige ondersteuning. Ruby Wax, uit de stal van GirlsLoveDJs, plakt in deLux de plaatjes aan elkaar. Raymundo heeft op 22 mei twee klappers van producers uitgenodigd die ook achter de cdj’s voor het nodige vuurwerk zorgen: Jørgensen & Jesse Voorn! Vika Kova is er ook weer bij en Joshua Walter neem deLux onder handen. Jip Deluxe sluit de maand met Raymundo en mc Yanto af als Danney de deLux zaal probeert te temmen met zijn eclectic beats.

Ladies in de House
Op vrijdag 7 mei vindt er in Escape een zeer speciale nieuwe avond plaats: Ladies in the House! Zoals de naam al verklapt kan je op deze avond louter dames in actie zien en vooral horen. En niet de minsten, want niemand minder dan Marcella, Suzie Cue (Suzanne de Jong van Net 5), Yasmin le Bon en mc Miss Bunty gaan je all night long verwennen met hun beats & bleeps!

Twitter acties 
Zoals vorige maand al aangekondigd: houd Escape op Twitter in de gaten! Escape verloot namelijk onder nieuwe vrouwelijke volgers drie gastenlijstplekken voor Framebusters, inclusief toegang op het VIP deck! En er staan meer leuke verrassingen op stapel dus volg Escape op www.twitter.com/escapeamsterdam

Soundcloud
Escape resident Raymundo heeft een verse mix online staan, check hem op www.soundcloud.com/djraymundo en hou hem op www.twitter.com/DjRaymundo in de gaten want ook hij heeft in mei leuke nieuwtjes en dikke nieuwe tracks en mixes op stapel staan!

Escape mei 2010

DJ in Escape Caffé 
Op vrijdag en zaterdag kan je niet alleen in Escape terecht om te dansen, want sinds kort heeft het Escape Caffé op deze avonden dj Danney staan, die bezoekers vanaf 22.00 uur zal verwennen met lekkere downtempo tunes. Naarmate de avond verstrijkt wordt er opgebouwd naar dance classics en house, zodat je tot in de late uurtjes los kunt. Ook de Escape Lounge, de E-Lounge, zal deze dagen open zijn, waar je vanaf 19.00 in een intieme atmosfeer kan relaxen en genieten van het uitzicht over het Rembrandtplein onder het genot van de signature cocktails, die ook beneden in het Caffé te bestellen zijn.

Complete avond uit: de Escape Experience 
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond kan je bij Escape terecht voor een complete Escape Experience! Je wordt verwelkomd in het Escape Caffé waar een heerlijk drie gangen diner wordt bereid met keuze tussen verschillende voor- en hoofdgerechten. Na het diner wordt je naar boven begeleid waar je een glas champagnoise in de E-Lounge wordt aangeboden. Ten slotte zul je VIP bandjes krijgen, zodat je op eigen gelegenheid via de VIP ingang naar de Escape Club kunt, waar je een geweldige avond met je partner, vrienden of vriendinnen staat te wachten. De hele avond bepaal jij zelf het tempo, zodat het een onvergetelijke avond en nacht wordt! Dit arrangement kost 40,- euro per persoon, exclusief drank, inclusief het glas champagnoise en de VIP bandjes. Interesse? Mail naar dinerarrangement@escapecaffe.nl voor verdere informatie en reserveringen.

Sluit het weekend af op zondag 
De zondag in Escape is vernieuwd. Naast de eigen avond van Escape, Sunday Night met residents Frederik Abas en Rico Favella, is Miss Wendy ook van de partij. Zij neemt met haar succesvolle Minx Exclusive event elke tweede zondag van de maand voor haar rekening. Op zondag 9 mei is ze jarig enl heeft ze Jean, Alex Motu back2back met Eric Nouhan, Ruben Vitalis, Funkastarz en mc Yohans uitgenodigd. Ook wordt er voor veel entertainment, danseressen, een kleding- en gadgetcorner en massagegirls gezorgd! Ook Rich host twee avonden, op zondag 2 en 16 mei met Jay-B, Nizzle, Jim Aasgier, Duane Franklin, D-Garcia, Yab, Mo MC en MC V.I.
 
De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en zondagen (Rich is 10.-). De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en 23.00 – 04.00 op zondag. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, prijzen en tijden van de zondagen, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws