Eerste namen Solar

Partyscene Redactie | 29 april 2010
headlines

Alle Early Birdie Solar Weekend zijn uitverkocht, tijd dus voor de eerste namen.

Weer eerder dan vorig jaar zijn de Early Birdie-kaarten voor Solar Weekend uitverkocht. De gewone kaartverkoop is daarmee begonnen. Om dat te vieren werden alvast de eerste artiesten van de programmering van Solar Weekend 2010 bekendgemaakt. Op 6, 7 en 8 augustus zal bij het recreatiestrand ‘De Weerd’ in Roermond de zesde editie van Solar Weekend plaatsvinden. Naast de vertrouwde area’s zoals de Spiegeltent, de Main Stage en de House of House, dit jaar Tree House genaamd, is er veel ruimte op de programmering voor hostings.

solar

Hiphopcollectief Missin’ Link rukt uit naar Roermond en op de Main Stage wordt gehiphopt met onder meer Fakkelbrigade en The Opposites. De programmering van het hoofdpodium varieert verder met een brede programmering van Caro Emerald tot Peuple de l’Herbe.Verder is op de Solar-zaterdag een area gereserveerd voor het Amsterdamse collectief Dekmantel, met onder meer Detroit-mixheld Theo Parrish, I-F, Dekmantel Soundsystem en de live disco funkhouse van Space Dimension Controller. De zondag komt in ieder geval Fiedel (Berghain/Panoramabar) een dj-set doen op deze stage.

Daarbij komt dat Solar weekend dit jaar weer een tent voor beide festivaldagen volledig heeft gewijd aan een solide technoprogrammering. Zo staan onder meer Karotte, Joris Voorn en een live-set van Martin Buttrich op het program voor de zaterdag en sluit Chris Liebing de zondag af. In het Solar-weekend herrijst het creatieve dorp van Solar en... voor de vakantiegangers en -gangsters wordt er allicht al gefuift op vrijdag 6 augustus tijdens de roemruchte preparty vanaf 16:07 uur op de evenzo legendarische Solar Strandcamping om je vakantie compleet te maken. Hieronder de kosten voor de tickets.

Vakantieticket €79,- (ex fee + een-beter-milieu-begint-bij-jezelfborg)

2 dagen + camping van vrijdag 6 t/m maandag 9 augustus

Incl. Solar Preparty (vrijdag) en Camping Party (zaterdag) op de Solar Strandcamping!

 

Weekendticket €59,- (ex fee)

7 + 8 augustus, beide dagen van 11.01 tot 23.00 uur

 

Dagtickets voor de zater- of zondag zijn vanaf heden verkrijgbaar en kosten €45,- per stuk.

Check ook www.solarweekend.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws