BlaBla

Partyscene Redactie | 23 april 2010
headlines

De allergekste clubavond van Amsterdam is weer in het zicht. Bla Bla pakt dik uit met een line-up die zonder meer enige verwachting wederom dik zal overtreffen.
blabla
Robert Dietz, een rijzende ster uit de welbekende Cadenza stal, heeft eigenlijk geen introductie nodig. De man heeft aardig wat hitjes op zijn naam staan en komt speciaal uit Duitsland om de Studio 80 eens flink op stelten te zetten.

Acumen is afkomstig uit Frankrijk en is bekend bij Bla Bla van zijn remix die hij voor 'Be Real' heeft gedaan. Het origineel is van de Spaanse Edu Imbernon en samen hebben zij ervoor gezorgd dat de plaat een regelrechte dansvloerbom is geworden. Hij zal voor het eerst in Amsterdam live spelen dus deze primeur kan men vast in de zak steken.

Hermanez uit België is ook lekker bezig. Hij heeft veel Beatport top 10 hitjes op zijn naam staan en voornamelijk zijn hitjes ‘Gold coast & Soms' wordt grijs gedraaid. Het is een eer om deze zuiderbuur te mogen ontvangen op de gekste clubavond van Amsterdam.

Daniel Sanchez schitterde door afwezigheid bij de vorige editie van Bla Bla. Hij was in Miami voor some 'Bla Bla business' maar is er deze keer weer bij en heeft er uiteraard onwijs veel zin in. Al met al niet voor niets niet aanwezig geweest want voor de echte Bla Bla diehards: zij kunnen volgend jaar het vliegtuig pakken naar de sunshine state. Bla Bla gaat volgend jaar tijdens de Miami Winter Conference ook een labelavond presenteren.

Zaal 2 staat in het teken van Bar 27. Erin, Rus en Olivier Weiter weten maar al te goed hoe ze een feestje moeten bouwen en zullen de hele avond in zaal 2 de boel volledig op stelten zetten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws