Lucien\'s Heroes of Housemusic

Partyscene Redactie | 21 april 2010
headlines

Lucien's Heroes of Housemusic
Dat Lucien Foort een held is, weet iedereen. En waarom, dat zal hij op 1 mei met zijn muzikale Heroes of Housemusic opnieuw bewijzen in Club Vie te Rotterdam!

Een held (mannelijk) of heldin (vrouwelijk) is volgens Wikipedia een bestaand, fictief of historisch persoon die, wanneer geconfronteerd met gevaar en rampspoed of vanuit een zwakke positie, moed en de bereidheid tot zelfopoffering betoont voor een grotere zaak.

In dit licht is Lucien zeker een held. Hij offert namelijk jaren al zijn weekenden op om jou een topavond te geven! Aanvankelijk had dit heldendom volgens de encyclopedie vaak te maken met strijd of het uitblinken in iets. En het is duidelijk waarin Lucien Foort uitblinkt: elke dansvloer met zijn beats omtoveren tot een kolkende massa! Zonder bovenmenselijke krachten, maar met expertise, charisma, ervaring en superskills.
Heroes of Housemusic
Lucien
De Dreadman is daarnaast zondermeer een opvallende verschijning, bekend om zijn energieke dj sets vol progressieve, elektronische house, soulvolle sounds en meesterlijke producties. Hij is niet alleen actief als dj en producer, maar ook als eigenaar van muziekbedrijf Melody Paradise BV en het merk Southend House (feestproducties, sieraden & kleding). Kortom, een ware held op meerdere vlakken!

Sunnery James & Ryan Marciano
Maar Lucien staat er niet alleen voor deze avond. De helden van de nieuwe generatie zijn ook van de partij: Sunnery James & Ryan Marciano! Twee opvallende persoonlijkheden, een gezamenlijke missie: zoveel mogelijk mensen wereldwijd vermaken met hun diepe en funky house sounds. Hoe? Stop ze beiden in een DJ booth en je gaat het meemaken. Er ontstaat vrijwel meteen een chemie tussen de twee vrienden. Dit bewijzen ze met hun eigen Amazone Project stage, binnenkort weer op Dirty Dutch outdoor. Door oog en oor te hebben voor het publiek en naar elkaar toe zorgen zij voor de nodige interactie waardoor zij onafstotelijk worden! Verwacht op 1 mei een pompende sound met zwoele Zuid Amerikaanse invloeden.

Diephuis
Diephuis bestaat uit twee vrienden, verbonden door hun ware liefde voor soulful housemusic. De passie voor muziek zoals funk, soul disco en jazz komt tijdens een uitgebalanceerde dj set van Diephuis erg mooi naar voren. De mannen draaiden al met gerespecteerde namen als Kerri Chandler, Dennis Ferrer in clubs zoals Club Rotterdam, Imax en de Thalia Lounge. En wie weet waar ze in de toekomst nog zullen draaien!

Kleine zaal
D.E.F. zal in de kleine zaal met een solo set gaan rocken. Eerder draaide deze held al op Meet The Streets, Juice, Musica Republica en in de hotspot Jimmy Woo. Met zijn brede smaak voelt hij elke dansvloer feilloos aan.

Helden in het huis
Tesamen gaan deze house helden op 1 mei Heroes Of Housemusic tot fenomenale hoogtepunten tillen met hun vereende superkrachten. Hun house muziek zal iedereen gegarandeerd vermaken met diepe en funky sounds!

CD
Op Lucien Foort presents Heroes Of Housemusic mixt Lucien op twee schijven feilloos de nieuwste hits aan elkaar en bewijst maar weer eens dat hij naast een neus voor goede muziek ook de superskills in huis heeft. De eerste disc kan gezien worden als de warm up met melodieuze (deep)house terwijl op CD 2 echt gas wordt gegeven en Lucien zijn unieke mix tussen house en progressive ten gehore brengt. Op de tracklist vind je grote namen als John Dahlback, Gregor Salto, Deadmau5, ATFC, Mark Knight & Chocolate Puma. Kortom, het is een tijdloos dubbelalbum dat over 15 jaar ook nog steeds staat als een huis! En het mooie is: je kunt deze CD in jou bezit krijgen voor slechts 20, - euro inclusief entree tot het feest! Aan de deur betaal je 25 euro inclusief het dubbelalbum.

Lucien's Heroes of Housemusic
Zaterdag 1 mei 2010, 23.00-05.00 uur
Club Vie, Maasboulevard 300, 3011 TX Rotterdam
Line up:
Grote zaal: Lucien Foort, Sunnery James & Ryan Marciano, Diephuis hosted by MC I-Fan
Kleine zaal: D.E.F.
Tickets:
10 euro voorverkoop en 15 euro deurverkoop
20 euro voorverkoop met de cd en 25 euro deurverkoop met cd
VVK Adressen: www.clubvie.com, Free Record Shop
www.clubvie.com
www.lucienfoort.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws