Grotesque

Partyscene Redactie | 19 april 2010
headlines

Dat de ‘High Quality Midnight Cruise”  nog een verrassing in petto zou hebben was al ruimschoots aangekondigd. Dat het nieuws een dergelijke waarde zou omvatten had men zelfs tot diep in de trance community niet verwacht. Het is misschien wel het best bewaarde geheim van de afgelopen maanden, maar nu het nieuws dan eindelijk de pers bereiken mag kan PT Events het concept uit de camouflerende verpakking scheuren en in originele staat bij het publiek aanbieden.
Grotesque
Zaterdag 15 mei lanceert PT Events in samenwerking met Black Hole Recordings de officiële kick-off van het achtste deel van de immens populaire ‘In Search of Sunrise’ serie. GrotesQue op de Ocean Diva zal volledig in het teken staan van het oogappeltje van Black Hole Recordings gemixt door Richard Durand!

Dat Tiësto, de meester die In Search Of Sunrise succesvol maakte, klaar was om het stokje over te dragen was al een tijdje bekend. Wie de opvolger moest worden, daar was echter niet zo snel een passend antwoord op gevonden. Alle mogelijke opvolgers binnen de Black Hole Society werden binnenstebuiten gekeerd en een ieder die zich er in een te vroeg stadium mee bemoeide werd door Black Hole Recordings feilloos op een zijspoor gezet. Uiteindelijk werd tijdens de Miami Winter Music Conference de knoop doorgehakt. Richard Durand, ooit door Tiësto al getipt als ‘the new talent to watch’ zal de succesvolle compilatie reeks, waarvan wereldwijd 1,5 miljoen exemplaren over de toonbank zijn gegaan, overnemen.

GrotesQue, een magistrale kick-off van de officiële ISOS8 tour

Dat er aan dergelijke album releases een officiële tour wordt gekoppeld kwam PT Events goed uit. Laat Black Hole Recordings nou dezelfde gedachte hebben gehad. Het samenspel tussen PT en Black Hole Recordings kan internationaal neer gezet worden en daarmee maakt PT Events dankbaar gebruik van het enorme succes dat de ISOS series internationaal kent. Met de wil GrotesQue op de internationale danskaart te zetten is dit natuurlijk een uitstekende stap in een zo nog betere richting. ,,We moesten even ons mond houden, maar zijn natuurlijk supertrots op deze samenwerking. Uiteindelijk past deze editie volledig in het teken van de vooruitgang die we bij PT voortdurend willen boeken”, aldus Patrick van PT. Dat PT zichzelf middels deze coöperatieve aanpak goed op de markt wil presenteren moge duidelijk zijn. Wellicht minstens zo duidelijk als het succes dat Black Hole Recordings met PT Events in huis haalt door juist met hen de officiële ISOS tour te lanceren.

GrotesQue, Black Hole Recordings & Ocean Diva, een mix van unieke ingrediënten!

De immens populaire club Ocean Diva, aan boord van het gelijknamige cruiseschip, is uitgekozen om deze unieke belevenis een extra luxe karakter te geven. (Wellicht) Europa’s mooiste partyboat gooit in Amsterdam de trossen los vanaf de Piet Heinkade voor een onvergetelijke clubnacht met het officiële GrotesQue karakter. Een nacht waarin PT alles uit de kast haalt om te laten zien dat wat in een club op ‘tien hoog’ lukt ook op het water gerealiseerd kan worden. ,,De Ocean Diva heeft de ingrediënten style & quality standaard in huis. GrotesQue lijkt gemaakt voor locaties als deze. We hopen met deze locatie en de coöperatieve aanpak onze grote groep vaste bezoekers, maar ook weer veel nieuwe gezichten te mogen ontvangen. Hoewel GrotesQue alsmede Ocean Diva in ons land een redelijke bekendheid genieten is de populariteit van Black Hole Recordings natuurlijk ongekend. Een interessant samenspel tussen deze twee organisaties zal dan ook een fantastisch resultaat op moeten leveren”, aldus Patrick van PT Events.

3-uurs set Richard Durand

Zaterdag 15 mei zal de Ocean Diva dan ook volledig buiten zijn oevers treden wanneer de nieuwe man achter ISOS je mee gaat nemen in een liefst drie uur durende set op zoek naar….de zonsopgang? Bijgestaan door nog vier andere Nederlandse top artiesten kan GrotesQue en haar veelbelovende subtitel ‘high quality midnight cruise’ de missie naar succes bijna niet meer ontlopen. Met de altijd indrukwekkende showcase die PT per editie indrukwekkender maakt zal het geheel weer fris uit de hoek komen. In de line-up heeft echter wel een kleine wijziging plaats gevonden. Het management van Menno de Jong heeft aangegeven dat hij plotseling verhinderd is voor deze avond. PT Events is direct op zoek gegaan naar een waardig vervanger. Dat is gelukt! Iemand die momenteel als een raket de hele wereld over gaat, afgelopen Trance Energy de High Contrast area al vroeg in extase bracht en speciaal voor ons zal hij zijn buitenland tour onderbreken om hier aanwezig te kunnen zijn Sied van Riel! Hij zal naast Jochen Miller, RAM, Artento Divini en natuurlijk Monsieur Durand het ensemble GrotesQue aanvullen.

GROTESQUE,  A HIGH QUALITY MIDNIGHT CRUISE 
Date:  15 MEI 2010

Time:  22:00 - 06.00

Age:  23+

Location: Ocean Diva, Piet Heinkade 27, Amsterdam
Price: presale 29,75 @ www.ptevents.nl en www.easyticket.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws