Electronation Vulcanic Edition

Partyscene Redactie | 16 april 2010
headlines

Nu het luchtruim boven Nederland en een groot deel van Europa gesloten is, zijn vele reizigers gestrand. Ook is het onmogelijk om met het vliegtuig het land in te komen.

Dat geldt ook voor de internationale dj’s die vanavond in de Melkweg zouden optreden. Om van deze overmachtsituatie het beste te maken heeft het poppodium in Amsterdam, samen met feestorganisatie Electronation, besloten om een vervangend evenement te organiseren voor het Amsterdamse publiek EN voor iedereen die tegen zijn wil in Amsterdam gestrand is. De line-up is aangepast en aangevuld met de bekende Nederlandse dj Sander Kleinenberg. Reizigers die in het bezit zijn van een vliegticket van gisteren, vandaag of het komend weekend krijgen vanavond gratis toegang tot het feest, op vertoon van hun ticket aan de kassa van de Melkweg. Dit alles onder het motto: niemand kan er iets aan doen, laten we er samen het beste van maken! 

De Britse DJ Steve Lawler wordt vervangen door Sander Kleinenberg. Verder staan op het programma van Electronation “Volcanic Edition”: Furrr & Hazendonk, Terry Toner en VJ AlexEtJeremy.

Reeds gekochte kaarten voor Electronation en het afgelaste Sonic Warfare blijven gewoon geldig, maar kunnen desgewenst ook geretourneerd worden.

Tickets: € 17,00 + lidm. Gratis toegang voor gestrande reizigers op vertoon van vliegticket! 

Updated Timetable

23.00 Furrr & Hazendonk

01.00 Sander Kleinenberg

03.00 Terry Toner 

www.melkweg.nl

www.electronation.nl  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws