StoneBridge gaat los

Partyscene Redactie | 24 maart 2010
headlines

Op 5 april geeft de Zweedse dj/producer StoneBridge je een reden om je stereo niet te verlaten. Vanaf die dag zal zijn derde artiestenalbum, The Morning After, met zijn kenmerkende soulful, sexy en stomend hete house, de speakers uit blazen.

Maar deze ervaren jock zou nooit zover zijn gekomen als hij niet in was voor een feestje! Dus laat die stereo toch maar even los en ga op weg naar Escape in hartje Amsterdam, want vrijdag 9 april draait het allemaal om de StoneBridge Worldwide Album Release Party.

Zes jaar na debuutalbum Can’t Get Enough en meer dan 20 jaar na zijn eerste release, levert de Zweedse smaakmaker zijn derde artiestenalbum af, die zal worden uitgebracht bij Armada Music. Talloze hitsingles, waaronder Put ‘Em High, SOS en You Don’t Know, en een legioen aan remixen voor namen als Robin S, Britney Spears, Lenny Kravitz, Robbie Williams, Ne-Yo en Lilly Allen, hebben de dance scene opgewarmd voor wat nu komen gaat. The Morning After is een 10-track rit langs de Stoney Boy flavour, waarvoor StoneBridge samenwerkte met talenten als Dayeene, La Trice en Erire.

StoneBridge

Om de release van dit langverwachte album compleet te maken, organiseren Armada Music en Republic een speciale release party in één van de tofste clubs van Amsterdam: Escape. Naast uiteraard de man van de avond zelf, StoneBridge, serveert de line-up ook de beats van Baggi Begovic, Jaz von D., Rishi Romero en Lil Joey. Tenslotte zal MC Iceman je met zijn stem door de nacht begeleiden. Tickets zijn nu verkrijgbaar bij alle Primera shops of via www.escape.nl.



StoneBridge Worldwide Album Release Party

Vrijdag 9 april 2010
23.00-05.00

Escape, Amsterdam

Line-up: StoneBridge (SWE), Lil Joey (UK), Baggi Begovic, Jaz Von D., Rishi Romero, MC Iceman

Tickets: 14,- (ex presale fee)

Check de preview hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws