Techno legende Aril Brikha @ Saturday Factory

Partyscene Redactie | 24 maart 2010
headlines

Na de start van Saturday Factory in januari weten wekelijks vele house en technofreaks de Sugar Factory te vinden. En dat is niet zo gek met een strakke en originele programmering waarbij een uitgekiende mix van beruchte underground artiesten als Kreon & Lemos, bekende jocks als Timo Maas en techno helden als Alex Under elkaar afwisselen. Aangevuld met lokaal talent van eigen bodem levert dit elke zaterdag een zeer sterke line up op. Na Format B, Sebastien Leger, Marc Houle, Miss Fitz en Isis sluit deze zaterdag techno legende Aril Brikha de maand af met house en techno zoals het bedoeld is… recht voor je raap!

Jouw weekend wordt op 27 maart afgetopt met niemand minder dan Aril Brikha, de man die wereldwijd de dansvloeren veroverde met geniale tracks als Groove la Chord en zijn fijne remix van Deetron’s I Cling. De Stockholm based producer staat bekend om zijn opzwepende en groovy live sets met melodieuze ondertoon van hoge kwaliteit. Hij zal deze nacht laten horen dat Detroit techno nog steeds springlevend is. Check bijvoorbeeld Aril Brikha's epische track Winter hieronderaan.

Ook Amsterdamse topper en multitalent Philip Young is erbij. Organiseren, produceren, draaien, wat doet de beste man niet? Hij nodigt deze avond als host de beruchte producer en dj Wouter de Moor én nieuwkomer Lily Road uit om hem bij te staan.

Je begrijpt nu waarom Saturday Factory dé vaste waarde van veel clubbers in het Amsterdamse nachtleven is. Saturday Factory is de plek waar je wekelijks moet zijn voor dikke line ups in een intieme setting, met veel kwaliteit en afwisseling. Deze wekelijkse avond zorgt dus voor een stevige portie house en techno zoals het bedoeld is… recht voor je raap! Hou Saturday Factory in de gaten, want in april kan je namen als Butch, Funk d’Void, Jamie Anderson, Martin Eyerer en Secret Cinema verwachten! Op www.sugarfactory.nl en Facebook vind je alle informatie.

Zaterdag 27 maart: Saturday Factory

Dj’s: Aril Brikha (live), Philip Young, Wouter de Moor, Lily Road

Voorverkoop: 12,50

Deurverkoop: 15,-

00.00 – 05.00

www.sugarfactory.nlMeld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws