Star Beach reist af naar Nijmegen en Etten-Leur

Partyscene Redactie | 19 maart 2010
headlines

De Star Beach clubtour is inmiddels in volle gang! Na een uitverkochte kick-off in Brothers reisde het Star Beach team afgelopen zaterdag af naar Harder’s Plaza in Harderwijk. In deze super club, die zich toch wel tot één van de mooiste clubs van Nederland mag noemen, vond de tweede editie van de Star Beach Clubtour plaats.

 

Het Star Beach Clubtour concept, waarbij elke editie een reis naar Chersonissos wordt weggeven, was ook in de polder een groot succes. Ditmaal nam Real el Canario het stokje over van Quintino en mocht de gelukkige winnares van de reis bellen om haar mee te delen dat zij een reis naar Star Beach had gewonnen.

De WESC koptelefoons, Star Beach petjes en andere goodies vlogen weer vol enthousiasme het publiek in. Een kleine compilatie van het feest is in dit filmpje al te zien:

 

Dit weekend vinden de derde en vierde editie van de Star Beach Clubtour plaats. Vrijdag 19 maart is het de beurt aan de Matrixx in Nijmegen en de dag erna Zalinaz in Etten-Leur. Net als op de vorige edities wordt er op elk van de locaties een reis naar Chersonissos verloot door GOGO Tours. En zoals jullie inmiddels gewend zijn, krijgen de eerste 200 dames een goodiebag van L’Oréal. Hiernaast wordt er ook nog kleding van Local Celebrity, Glitter & Gold prosecco en Star Beach petjes verloot. En er gaat weer een ultra dope WESC koptelefoon het publiek in!

De line-up zal op vrijdag bestaan uit Hardwell, Vato Gonzalez, MC Tjen, Norman Soares en Indiana. In de Zalinaz zullen Sidney Samson, Gregor Salto, Norman Soares, Bassjackers en Biggi aanwezig zijn.

Feest dus mee met Star Beach in de Matrixx en Zalinaz en waan je alvast in zomerse sferen!

 

Star Beach Clubtour

Dit jaar vindt voor het eerst de Star Beach Clubtour plaats. De Star Beach Clubtour tourt in maart en april door een aantal grote clubs in Nederland met onder andere Quintino, Vato Gonzalez, Gregor Salto en Sidney Samson in de line-up. Tijdens elk feest biedt GOGO tours een reis voor twee personen aan naar Chersonissos. Deze zal tijdens het feest door één van de dj’s worden verloot!

 

Star Beach in Chersonissos

Star Beach is al jarenlang dé hotspot voor Nederlandse jongeren die hun vakantie op Kreta doorbrengen. Star Beach heeft als één van de populairste outdoor evenementenlocaties van Europa al velen bekende artiesten mogen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben onder andere Armin van Buuren, Erick Morillo en zo een beetje de hele Nederlandse dancescene mogen verwelkomen op de Beachflirt en Lovestar evenementen. Ook dit jaar zullen iedere maandag en iedere donderdag weer de bekende outdoor evenementen plaats gaan vinden op het zonovergoten Kreta.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws