Tron Legacy

Partyscene Redactie | 25 maart 2010
headlines

Eindelijk weer nieuwe muziek van Daft Punk. Het duo maakte de Tron Legacy soundtrack.

Veel Daft Punk fans kijken al tijden reikhalzend uit naar nieuwe muziek van het duo. Onlangs werden ze even blij gemaakt met een dode mus, toen een nep track van de groep uitlekte, zoals je al kon lezen op Partyscene.

daft punk tron legacy

Daft Punk werkt al een tijdje aan de soundtrack van de nieuwe Tron Legcay film en daarvan is nu een nieuwe trailer verschenen, met muziek van Daft Punk. Natuurlijk gaat het hier niet om de kenmerkende Daft Punk club tracks, maar zijn Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo de filmmuziek kant op gegaan, maar toch hoor je duidelijk de stijl van het Franse duo terug.

Eerder was ook al een thema uit de film in een trailer naar buiten gebracht en nu dus weer een nieuw stukje. Tron Legcay is een 3D-remake van de cultclassic ‘Tron’ uit 1982. In een eerdere trailer was al wat muziek te horen en nu is er dus weer een tipje van de sluier opgelicht. In Tron Legcay onder meer een rol voor kersverse Oscar winnaar Jeff Bridges, maar het schijnt dat Daft Punk zelf ook een rolletje krijgt. De film gaat pas in december in de bioscopen draaien. Bekijk en beluister hieronder de trailer.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws