Funkerman & Shermanology producers contest

Partyscene Redactie | 12 maart 2010
headlines

Funkerman is weer op zoek naar jou! Na een uiterst succesvolle remix contest voor zijn track Automatic, heeft hij samen met Shermanology een nieuwe contest uitgeschreven. Talentvolle producers worden uitgedaagd om met de vocals van ‘Now or Never’ een geheel eigen track te componeren. Geen remix dus, deze keer kan je indruk maken met een dansvloerknaller van eigen makelij. En misschien krijg je wel een eigen release op Flamingo Recordings!
Funkerman contest
Funkerman heeft de smaak duidelijk te pakken. Zijn zoektocht naar nieuw muzikaal talent is nog lang niet ten einde: ‘Mijn team en ik waren erg onder de indruk van het aantal inzendingen bij de Automatic Remix Contest. We hebben zoveel talent gespot, dat we meer willen zien. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom start ik dit jaar weer een nieuwe omvangrijke verkiezing waar jij jezelf kunt laten zien: Funkerman presents the “Now or Never” Contest! Ik geef je zelfs de kans om je eigen track te releasen op Flamingo Recordings! Ons label staat bekend door vele succesvolle vocale tracks, daarom hebben we Shermanology, bekend van ‘3 Minutes to Explain’ en ‘Automatic’, gevraagd om je van de exclusieve vocals voor ‘Now or Never’ te voorzien. De zang van dit duo is het begin van je track! Je kan aan de slag! Veel succes!’

Dit is volgens Partyscene een ideale mogelijkheid voor talentvolle producers om te laten zien wat ze in huis hebben. Trek de stoute schoenen aan en laat Funkerman springen op jouw beats. Het is de unieke kans om de track onder je eigen naam te releasen op Flamingo Recordings. Daarnaast krijgt de winnaar een waardecheque van € 2000,- te besteden aan M-Audio - Pro Tools LE producten www.m-audio.com 

De contest start op 4 maart. Vanaf die datum zijn de exclusieve vocalen van Shermanology te downloaden via www.funkerman.com.  De vocalen zijn de basis van je werk. Het gebruik van de woorden ‘Now or Never’ is verplicht. Je mag de andere vocale gedeeltes gebruiken zo vaak je maar wilt. Laat je creativiteit in de vrije loop!

Als jij denkt dat je track zo goed is dat Funkerman stijl achterover zal slaan als hij er naar luistert, dan is het de hoogste tijd om je productie te delen met de rest van de wereld. Upload de track op YouTube. Bij Submission op de contestpagina van www.funkerman.com lever je de track in en vul je ook je gegevens in. De deadline is 25 april 2010. Vanaf dat moment mag er worden geduimd!

Dan is het namelijk de beurt aan Funkerman en zijn team. Zij selecteren de 10 finalisten die airplay krijgen op de site van Funkerman. De 10 finalisten worden 28 april bekend gemaakt op de contestpagina van www.funkerman.com. Vervolgens is het publiek weer aan zet. Jij bepaalt welk nummer het beste is! De track met de meeste stemmen wint. Tot 12 mei kun je stemmen op je favoriete track. Op die dag wordt de uitslag bekend gemaakt.

Funkerman ziet deze contest helemaal zitten. Hij is heel benieuwd welke dancefloorbomb hij met eer mag uitbrengen. Tenslotte maken vijf stemmers ook nog kans op:

* M-Audio IE-10 earphones t.w.v.  € 100,-

* Pro Tools Recording Studio pack t.w.v. €75,-

* Funkerman t-shirt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws