Bouw je eigen feest!

Partyscene Redactie | 5 maart 2010
headlines

Gezeik over festival line-ups zat? Maak je eigen festival in Berlijn en ga met tien vrienden naar je eigen festival.

Onze Oosterburen weten wel hoe ze dat moeten aanpakken. In Berlijn wordt op 23 april een fijn feestje georganiseerd door Smirnoff. En je kunt zelf bepalen hoe je het budget van 150.000 euro in zet om de line-up & locatie definitief te maken. 

feestjeEn dat laten we bij ons bij Partyscene.nl natuurlijk geen twee keer zeggen. Check hiernaast onze suggestie van het feest en stem op ons. Wij kozen voor AfrikanBoy, Shikrobot en Shir Khan en als locatie 't erg vette E-werk, gelegen in 't überhippe deel "Mitte".

Het feest dat uiteindelijk de meeste stemmen krijgt wordt namelijk daadwerkelijk gegeven op 23 april. En 't mooie is, dat wij dan met 8 members naar Berlijn vertrekken en die Duitsers eens gaan laten zien hoe wij een goed feestje kunnen vieren.

Stemmen op de Partyscene inzending kan je hier!

Vind je de door ons gekozen namen, locatie of promotor niks? Of kun je het zelf beter? Dan kun je altijd nog aan de slag met je eigen line-up, locatie en flyer. De headliner, Simian Mobile Disco staat alvast. De rest is nog vrij... Wordt dat Metronomy, WhoMadeWho, Afrikan Boy, Shir Khan of toch Bugati Force? Drie van de tofste locaties in Berlijn vormen de mogelijke feestplekken: het legendarische E-werk, het welbekende Haus am Köllnischen Park en de momenteel erg populaire club HBC in Haus Ungarn. Ze beloven allemaal het beste geluid en de beste sfeer. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kun je aan de slag om de perfecte flyer te ontwerpen en ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vrienden op je stemmen.

Gebruik al je beschikbare kanalen om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Twitter, Facebook (word ook gelijk even fan van de officiele pagina, dan blijf je op de hoogte), Hyves.. you name it. Succes! 

Om je eigen feest te maken klik je op deze link. Je komt dan gelijk op de actiepagina terecht (en je kunt Engels rechtsboven selecteren... of je moet liever in 't Duits lezen)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws