Zenday

Partyscene Redactie | 10 maart 2010
headlines

Zen Boeddhisme vormt vanaf zondag 28 maart 2010 de basis voor een nieuw concept in de Amsterdamse Escape.

Eeuwen geleden ontstond in het verre oosten het mystieke Zen Boeddhisme. Deze leer, waar ontspanning voorop staat, vormt vanaf zondag 28 maart 2010 de basis voor een nieuw concept in de Amsterdamse Escape: Zenday!

De lange, strenge winter heeft de meeste mensen thuis gehouden. Maar nu de sneeuw verdwenen is, smelt letterlijk de laatste reden weg om op zondag thuis te blijven. Zenday is de nieuwe avond die je niet mag missen! Op deze avond sluit je met al je vrienden de maand feestend af om vervolgens vervult met innerlijke rust en met een smile op je gezicht aan een nieuwe maand te beginnen. Omdat de meeste mensen op maandag gewoon weer moeten werken, beginnen we al lekker aan het begin van de avond. Gezellige house met een vleugje eclectic... en natuurlijk ook alle vette hits van de afgelopen jaren... Gewoon relaxed zoals de zondag bedoeld is.
Zenday in Escape
Voor de eerste editie pakt Zenday meteen lekker uit met de leukste zondag-jocks! Aan het hoofd van de draaitafel staat Erick E. Een gastheer zoals je die graag ziet, altijd vrolijk en in voor een feestje. Dus om deze zondag maar meteen goed te beginnen regelt Erick E een lekker zondagssetje met alle leuke plaatjes inbegrepen. Zijn muzikale uitspattingen worden ondersteund door partyboys Firebeatz, wiens platen op dit moment wereldwijd door de grootste dj’s around worden gesupport. Je kan niet meer om hen heen en ook op zondag zijn zij te porren voor een partijtje. Ze krijgen op menig feest de handjes in de lucht zoals zij recentelijk hebben laten zien bij Amazone Project in de HMH. Gespot door de heren Sunnery James & Ryan Marciano themselves, vindt Zenday hen een super act!

Maar alleen mannen achter de draaitafels is niet meer van deze tijd, vandaar dat Miss Sugaware ons vergezelt omdat wij vinden dat deze vrouw niet mag ontbreken! Haar charmante mixing skills en platenkeus maken haar een must voor bijna elke line-up. Sound of Love-voorman Robert Feelgood is de perfecte man voor deze zondag. Deze Cosmic boy zal het publiek enjoyen met zijn fijne zomerse sound. Jaz Von D duikt ook steeds vaker op bij alle coole dance events. Zijn roots liggen in het noorden waar hij zijn residentie voor Noa met veel passie uitoefent. Maar ook buiten Leeuwarden is Jaz opgemerkt, want we zien hem steeds vaker terug op de meest toonaangevende feestjes.

Het Tilburgse talent JoeySuki zal de 28ste ook aanwezig zijn en zal zijn verfrissende beats maar al te graag laten klinken die avond. Het Amsterdamse house duo Delivio Reavon & Aaron Gill zullen weer doen waar ze het beste in zijn en de Escape eens even goed op z’n kop zetten. En nog een bekende uit de Amsterdamse dance scene. Mister Frederik Abas zal ook zijn opwachting maken op deze nieuwe zondagavond. De Captain van de avond is natuurlijk mc Knowledje die deze eerste editie van Zenday zal hosten.

Entertainment mag op deze zondag natuurlijk niet ontbreken. En hier zal Zenday geheel in stijl voor zorgen... Nodig dus al je vrienden uit en schuif aan bij één van de exclusieve tafels met luxe service en laat je maar lekker verrassen!

Kortom een avond vol met classics, house anthems en zomerse muziek om je in hogere zen sferen te brengen... De nieuwe laatste zondag van de maand is de beste manier om je weekend en tegelijkertijd je maand af te sluiten. Zenday hoopt jullie allemaal te zien op deze nieuwe zondag in de Escape!

VIP en PresaleVoor bezoekers die hun avond graag in stijl en luxe doorbrengen is er uiteraard weer de mogelijkheid een VIP tafel te reserveren. Wees er op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal tafels. Voor info en reserveringen kun je mailen naar info@zenday.nl. Ook deze keer is het mogelijk om je tickets reeds in de voorverkoop te halen. Wil je er zeker weten bij zijn? Haal dan je tickets snel!

Zenday

Zondag 28 maart 2010

Escape Venue - Amsterdam

Tijd: 20.00 – 02.00

Line-up: Erick E, Firebeatz, JoeySuki, Jaz von D, Miss Sugaware, Robert Feelgood, Delivio Reavon & Aaron Gill, Frederik Abas, mc Knowledje

Entree: 10,- (ex fee)

Voorverkoop: www.zenday.nl

www.sexyevents.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws