Escape in maart: 5 Years Framebusters

Partyscene Redactie | 3 maart 2010
headlines

Escape in maart: 5 Years Framebusters met dj Chuckie

Escape’s muzikale frontman Raymundo viert in maart het 5-jarig bestaan van zijn wekelijkse zeer succesvolle clubavond Framebusters in Escape. Tijdens ‘5 Years of Framebusters’ op 13 maart komt niemand minder dan dj Chuckie, Mister Dirty Dutch, Raymundo bij staan in de dj booth. Maar er is meer nieuws te melden over Escape deze maand!

Top100 Clubs 2010
Het bekende internationale dance magazine DJ-Mag stelt al jaren de DJ-Mag Top 100 samen van de populairste DJ’s ter wereld en dit jaar stellen ze ook de Top100 Clubs 2010 samen. Een lijst met de 100 beste en populairste clubs ter wereld, samengesteld door clubbers uit de hele wereld. Vind jij dat Escape hier ook in hoort, grijp dan deze kans om Nederlands bekendste club hoog in deze lijst te laten verschijnen. Je kan heel makkelijk en zonder registreren stemmen en dat doe je hier: www.top100clubs.com/vote/your_clubs Houd Escape ook op Twitter in de gaten, er staan leuke verrassingen op stapel: www.twitter.com/escapeamsterdam

5 jaar Framebusters met Raymundo
“Vijf jaar Framebusters voelt als een hele prestatie.Zeker in deze grillige tijd zijn vaste bewezen waarden voor een club de kracht om te overleven. Het is een uitdaging om de avond zo populair te maken en te houden, maar door een frisse en afwisselende programmering zonder daarbij ons missionstatement van de dansvloer uit het oog te verliezen hou je het spannend. Houd de programmering in de gaten want er komen wat speciale artiesten langs dit jaar!” Het gekste wat Raymundo tijdens Framebusters ooit heeft meegemaakt is dat er twee slipjes in de booth werden gegooid. “Alleen heb ik nooit kunnen achterhalen wie ze gegooid hebben haha!” Ook als producer zit hij niet stil. “Dit jaar komen er mooie samenwerkingen tot uiting met producties die ik met Gabriel & Castellon, Addy van der Zwan en R3hab & Phonic Phunk heb opgezet. Raymundo heeft net twee nieuwe sets online die al zeer veel in de USA beluisterd worden. Eén uit de tijd dat hij in de beruchte iT draaide, plus een speciale 5 Years Framebusters mix. Check www.soundcloud.com/djraymundo en volg hem op www.twitter.com/DjRaymundo
Escape deLux
Escape Caffé
Sinds kort heeft het E-Caffé op vrijdag en zaterdag dj Danney staan, die bezoekers vanaf 22.00 uur zal verwennen met lekkere downtempo, wat naarmate de avond verstrijkt geleidelijk vervangen wordt door dance classics en house, zodat je tot in de late uurtjes los kunt. Ook de Escape Lounge, de E-Lounge, zal deze dagen open zijn, waar je vanaf 19.00 in een intieme atmosfeer kan relaxen en genieten van het uitzicht over het Rembrandtplein onder het genot van de signature cocktails, die ook beneden in het Caffé te bestellen zijn.

Escape Experience
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond kan je bij Escape terecht voor een complete Escape Experience! Je wordt verwelkomd in het E-Caffé waar een heerlijk drie gangen diner wordt bereid met keuze tussen verschillende voor- en hoofdgerechten. Na het diner wordt je naar boven begeleid waar je een glas champagnoise in de E-Lounge wordt aangeboden. Ten slotte zul je VIP bandjes krijgen, zodat je op eigen gelegenheid via de VIP ingang naar de Escape Club kunt, waar je een geweldige avond met je partner, vrienden of vriendinnen staat te wachten. De hele avond bepaal jij het tempo, zodat het een onvergetelijke avond en nacht wordt! Dit arrangement kost 40,- euro per persoon, exclusief drank, inclusief het glas champagnoise and de VIP bandjes. Interesse? Mail naar dinerarrangement@escapecaffe.nl voor verdere informatie en reserveringen.

R!ch, Minx, Pride of Amsterdam & Zenday
De zondag in Escape is ververst en vernieuwd. Zo host R!ch on Sunday de eerste zondag van maart met dj’s als Nizzle, Jim Aasgier en Duane Franklin. Miss Wendy neemt met haar succesvolle Minx event elke tweede zondag van de maand voor haar rekening en de jongens van Crazyland en Decisions rocken na een geslaagde kick-off van Pride of Amsterdam elke derde zondag van de maand. De vierde zondag wordt gehuld in Oosterse sferen met Zenday en jocks als Ericke E en Firebeatz. Check voor alle info en line ups de agenda op www.escape.nl.

Framebusters
Zaterdag 6 maart staat topmuziek en gezelligheid centraal. Muzikale maatjes Frederik en Raymundo hosten dan de hele avond de Escape met het beste uit hun platentas en cd-map en nodigen al hun vrienden uit. Costar op de sax, Pryme zorgt voor vocale ondersteuning en Danney bouwt boven in deLux een feestje. Escape viert zaterdag 13 maart het 5-jarig bestaan van Framebusters. Tijdens ‘5 Years of Framebusters’ komt niemand minder dan dj Chuckie, Mister Dirty Dutch, Raymundo bij staan. Chuckie krijgt internationale erkenning van grote gerenommeerde namen als Bob Sinclar en Erick Morillo en hij werkt op dit moment aan nieuwe projecten met P.Diddy, Black Eyed Peas en Lady Gaga. Mc Knowledje is er ook bij en Rubywax host de deLux zaal, dit wordt één groot feest!

De week erop staan Lucky Charmes, Nicky Romero, Raymundo, mc Dan Stezo en Joshua Walter voor je klaar en de maand wordt afgesloten met een Chega Recordings labelnight met George Anthony, Tom de Neef, Raymundo, mc Yanto en Lars Vegas.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en opwww.escape.nl  vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, prijzen en tijden van de nieuwe zondagen, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws