Soundgarden vult kluisjes met cadeautjes

Partyscene Redactie | 24 februari 2010
headlines

Soundgarden, het chique dance feest dat zaterdag 6 maart van tien uur 's avonds tot maar liefst zeven uur 's ochtends plaatsvindt in het Klokgebouw te Eindhoven, heeft voor alle bezoekers een presentje in petto! Mits de feestgangers een jas of tas op te bergen hebben in de ruimschoots aanwezige lockers.

 

Waar het tijdens de vorige editie van Soundgarden niet helemaal lekker liep - namelijk het tekort aan kluisjes, wat vervolgens weer zorgde voor een trage doorstroming bij de entree – is dat deze keer meer dan gecompenseerd. Vergeet de goody bag bij vertrek; zaterdag 6 maart wordt reeds bij binnenkomst in het Klokgebouw een kleine glimlach of grote grijns op de gezichten getoverd. De Soundgarden sleutels openen deurtjes naar tien hoofdprijzen, vijfhonderd mooie cadeaus en een paar honderd sfeermakers, die willekeurig worden verdeeld over de kluisjes.

Soundgarden maart 2010

Voor paashaas spelen is leuk, maar waar vooral op getrakteerd wordt zijn grote dj namen achter de draaitafels! In de hoofdzaal zijn dat Hardwell, Erick E, Shermanology, Quintino, Bjorn Wolf en uit Duitsland: Tocadisco. De Brabantse blonde beauty MC Lady Blizz zorgt voor zoetgevooisde vocalen. Spraakmakend is het live optreden van de Audioknights (finalisten van 'De Grote Prijs van Nederland 2009') in de Lounge Area. Hier laten ook jazzy dj's Sven van Hees en Monte La Rue van zich horen.

 

Qua decor is het groene tuinfeestthema van de eerste editie in 2008 ingeruild voor het chique nachtclubgevoel. Denk aan discobollen, sfeervolle verlichting, knusse hoekjes met gordijnen, tapijten en matrassen, mooie bars en stijlvol gekleed personeel. Soundgarden, ook wel bekend als "de wintereditie van het welbekende tweejaarlijkse strandfeest Lakedance", zorgt voor een metamorfose van het industriële Klokgebouw.

Wie alvast in de sfeer wil komen bezoekt de volledig vernieuwde website www.soundgarden.nl, met leuke extra's en het laatste nieuws. Zo wordt hier de eerstkomende Lakedance datum bekend gemaakt (!) en wordt er een exclusief interview geplaatst dat house-icoon Erick E gaf aan Soundgarden organisator First Vision. Via de website en bij alle Primera winkels in het land zijn drie soorten toegangskaarten te koop. RegularTickets (toegang voor 1 persoon): 27,50 euro, Couples Tickets (toegang voor 2 personen + verrassing): 52,50 euro en Friends Tickets (toegang voor 4 personen + verrassing): 100 euro.

Win tickets

Partyscene verloot ook een aantal tickets voor dit event! Om mee te doen aan de winactie klik je HIER.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws