Progressive City

Partyscene Redactie | 19 februari 2010
headlines

Het nieuwe jaar begint gelijk goed voor Progressive City en haar bezoekers. Progressive City heeft namelijk twee van Nederlands beste en meest veelzijdige dj’s bereid gevonden om op donderdag 25 februari samen met Merleyn een van zijn leukste avonden te laten beleven.

Ondanks zijn zeer drukke agenda heeft Nuno Dos Santos toch tijd gemaakt om helemaal naar Nijmegen te komen. Hij zal de avond openen, om vervolgens samen met Darko Esser met een b2b set te eindigen. Met deze twee toppers aan boord kan er niets anders gezegd worden, dan dat deze avond er alle schijn van heeft om legendarisch te worden. De laatste keer dat beide heren in Merleyn stonden waren de mensen ook lyrisch en laaiend over deze toppers.
progressive city
Nuno Dos Santos behoort zoals al gezegd tot een van Nederlands meest veelzijdige dj’s. Hij wordt door collega’s vaak tot een van de beste dj’s van Nederland genoemd. Samen met zijn partner in crime Patrice Baumel vormt hij het duo 360. Onder 360 geven ze feestjes in prominente tenten als Trouw. Ook kwam in december vorige jaar hun eerste release uit op Joris Voorn’s Green.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, brengt Nuno in het voorjaar samen met zijn andere partner in crime TJ Kong een artiestenalbum op Compost, een van de hotste houselabel uit Duitsland. Kortom, genoeg om je op te verheugen. De set die Nuno vanavond gaat verzorgen zal alles behalve alledaags zijn. De eerste uurtjes zal hij de diepte opzoeken, om vervolgens later op de avond samen met Darko de tent af te breken.

Nijmeegs enige echte dance-ambassadeur Darko Esser, zal later op de avond ook plaatsnemen achter de draaitafels om Nuno bij te staan. Darko tourt momenteel de wereld rond met zijn nieuwe en erg goed ontvangen album Balans. Zijn album wordt door collega-producers en media omschreven als een erg divers en emotioneel album. Startschot van zijn tour was in de voor hem vertrouwde Doornroosje. Ook is hij druk met zijn label Wolfskuil welke inmiddels alweer anderhalf jaar uit zijn winterslaap is ontwaakt.

Nuno en Darko kennen elkaar natuurlijk al langer dan vandaag. Ze hebben weleens samen op Welcome To The Future de tent helemaal afgebroken. Dat kunstje hebben ze nu ondertussen al een paar keer geflikt. Je hoeft dus weinig aan het toeval over te laten, want deze twee heren staan samen garant voor explosie.

Zoals je het inmiddels van Progressive City gewend bent, is het ook vanavond weer gratis entree. Oftewel heel veel voordeel voor helemaal niks. Check www.merleyn.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws