Rauweekender

Partyscene Redactie | 18 februari 2010
headlines

Wat is leuker dan één avond Rauwigheid? Drie avonden Rauw. Het tweede weekend in april.

Het tweede weekend van april wordt gebombardeerd tot Rauweekender. Op 8, 9 en 10 april organiseert Rauw-opperhoofd Joost van Bellen alweer de vierde editie van deze weekender. De dj presenteert drie avonden lang live-acts en dj’s die het grensgebied tussen dirty dance, dikke disco en eclecticiteit opzoeken. Je kunt per dag een kaartje kopen, maar met een passé-partout ben je natuurlijk voordeliger uit. Die koop je voor 40 euro. Hieronder vind je per dag de line-up.

green velvet

Donderdag 8 april Tivoli De Helling

23:00 u – 05:00 u | € 13,-

De eerste avond van Rauweekender gaat vliegend van start met het Belgische duo Aeroplane, dat je een mix brengt van Cosmic disco, balkan en psychedelische gitaren. Dan is het de beurt aan de Brit Rory Phillips, jarenlang resident van de Londense club Trash. Ook het New Yorkse collectief M.E.N. staat op het podium, evenals Shout Out Out Out Out, dat met twee drummers, vier bassisten, een sampler, elf synthesizers en drie vocoders neurotische dansmuziek maakt. 

Vrijdag 9 april Tivoli Oudegracht

23:00 u – 04:00 u | € 18,-

Op de tweede avond komt de legendarische Mr. Oizo langs, welbekend van de monsterhit Flat Beat. Riva Starr is een dj/producer uit Italië die als baby in een zigeunerkookpot is gevallen en daarom zoveel mogelijk balkan, folk en gypsy draait. De line-up voor deze avond wordt compleet gemaakt door het Haagse duo The Walk & Roger 72.

   

Zaterdag 10 april Tivoli Oudegracht

22:00 u – 04:00 u | € 18,-

De derde avond is de veelzijdigste, met onder meer de Belgische, briljante band Goose: gruizige grotestadsrock met elektronische en eighties-invloeden. Uffie, verbonden aan het Ed Banger label, komt een live show doen en house pioner Green Velvet is er ook. Kraftwerk en Prince versmolten tot een hipster-housepionier. Hardvard Bass komt ook draaien, een mix van minimal house en bad ass ghetto grooves. Joost van Bellen maakt het feest compleet.

Check ook www.rauwrauw.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws