Release party in Club Home

Partyscene Redactie | 16 februari 2010
headlines

Op zondag 28 februari worden “Is that you” en “Activate my Love” van Marc Benjamin, Skitzofrenix & Remaniax officieel gelanceerd. Ook de nieuwe tracks van Yasmin Le Bon “Ravi” en “Rotation” worden aan het publiek gepresenteerd.

benjamin

De heren en dame hebben de afgelopen maanden veel tijd in de studio doorgebracht en hebben besloten om gezamenlijk een feestje te vieren ter ere van het verschijnen van de verschillende tracks. Uiteraard zijn Marc Benjamin, Remaniax, Skitzofrenix en Yasmin Le Bon zelf aanwezig. Voor de Release Party hebben ze echter ook Sidney Samson, Baggi Begovic, Shermanology, Shagspeare en MC Lady Bee uitgenodigd, zodat het een waar feestje gaat worden.

yasmin

Deze release party is alleen toegankelijk indien je een uitnodiging heb. Je kunt via dit e-mail adres een plekje op de gastenlijst aanvragen. Daarnaast zijn er ook een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar via de website van Club Home. Natuurlijk heeft Partyscene.nl ook een x-aantal vrijkaarten voor je weten te bemachtigen. Om kans te maken op die vrijkaarten kun je hier kijken.

Voor meer informatie kijk je op:

www.clubhome.nl

www.yasminlebon.nl

www.marc-benjamin.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws