Rodriguez Jr. in het land

Partyscene Redactie | 10 februari 2010
headlines

Vrijdag 26 februari begeeft StopHouseNow zich voor de tweede keer binnen de club muren, met als speciale gast Rodriguez Jr. Het is dan wel de tweede editie maar toch ‘ voor degene die dit de vorige keer hebben gemist’ nogmaals een kleine uitleg over deze gewaagde concept naam.
StopHouseNow
De organisatoren van Voetzoekers missen een club avond waar de nadruk op elektronische melodieuze muziek ligt. Platen waarvan je de emotie in je onderbuik voelt borrelen. Momenten van gekte vooraan om de dj booth. Hoogtepunten waar je niet omheen kan en die je dwingen je stem schoor te schreeuwen. StopHouseNow wil dit weer bieden en haar eigen ‘emo’ house promoten in de scene. Vandaar dus nogmaals met een dikke vette knipoog, het nieuwe concept van Voetzoekers: StopHouseNow 

Artiesten die deze visie delen liggen tegenwoordig niet voor het oprapen. Gelukkig hebben wij er één weten te vinden en dit is niet de eerste de beste. In technoland  heeft Rodriguez Jr. al flink naam gemaakt als lid van The Youngsters. Een ware melodie koning die de juiste snaar weet te raken. Het begon allemaal met zijn remix voor Enola – Words in a Bottle, een geniale elektronische pusher waar je gewoonweg niet omheen kan. Later volgden succesvolle producties als Soledad en natuurlijk de pure emo klapper Lila. Stuk voor stuk platen die je hart doorboren en flinke schade achterlaten. Rodriguez Jr. is dus de aangewezen persoon voor StopHouseNow.  

Uiteraard zal ook deze editie Minoz de avond weer afmaken. Mister emo himself zal vol gas de laatste anderhalf uur SHN tot de grond aan toe afbreken. Echte Minoz klappers zullen worden afgewisseld met melodieuze pompende groovers. Geen moment rust de laatste anderhalf uur van StopHouseNow, want Minoz gaat het afmaken in 1 versnelling en dat is de 6e! 

Op de tweede editie van StopHouseNow is ook goede vriend Mike Ravelli te gast. GZG resident en meester van de pompende techno/house grooves weet als geen ander deze klus professioneel aan te pakken. Deze man neemt niet alleen zijn vinyl platen mee, maar ook een schatkist aan ervaring. Loodsen vol met ravers of intieme club edities, Mike krijgt ze altijd los.

Check www.clubstalker.nl voor alle info!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws