Verse clubavonden bij Escape in februari

Partyscene Redactie | 3 februari 2010
headlines

Er is weer veel nieuws te melden over Escape! De club, gelegen aan totaal vernieuwde Rembrandtplein in hartje Amsterdam, verwelkomt namelijk verse clubavonden op de donderdag en zondag. Ook op de zaterdag tijdens Framebusters zit je goed met namen als Erick E, Roog, Hardwell en resident Raymundo.

Escape’s muzikale frontman Raymundo vervult een unieke positie, hij is namelijk de enige dj die wekelijks vast in een grote Amsterdamse club draait. Maar niet alleen achter de decks is deze muziekliefhebber te vinden, ook in de studio is hij niet weg te slaan. Check bijvoorbeeld zijn nieuwe track Absolut!, een samenwerking met Gabriel & Castellon: www.soundcloud.com/djraymundo Ook zijn dj sets kan je hier vinden.

Verder heeft de mainroom van Escape een uitbreiding in LED entertainment gekregen, naast het grootste indoor LED scherm van Europa! Check ze op de beelden die tijdens NYE gemaakt zijn:



Ook lovebirds komen goed aan hun trekken deze maand. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari kan je namelijk samen met je partner romantisch en luxe dineren in Escape Caffé. Hierna kan je uitbuiken met een glaasje Prosecco en erna op zaterdag zelfs via VIP entree naar Framebusters en daar helemaal losgaan op de dansvloer. Check www.escape.nl voor meer info en het specviale Valentijn menu! Framebusters 2010

Op donderdag 28 januari is de nieuwe vooruitstrevende donderdagavond in de Amsterdamse Escape gestart: Reveal. Surrealistisch, semi-vip, multifashion, excentriek, vrouwvriendelijk, theatraal, muzikaal, vooruitstrevend en provocerend: Reveal is totaal beleving van de bovenste plank. Alles omgedraaid en geswitcht. De nieuwe donderdagavond is satire met een knipoog op de mondiale vertrutting van de uitgaansscene. Dit met dj’s als Warren Fellow, Baggi Begovic, Groovenatics, Chris Rox, Rene Amesz, Shermanology, Leroy Styles, Michael Mendoza, Marc Benjamin, Carita la Nina en internationale surprise acts! Check de line ups op www.escape.nl en www.reveal-online.com. Tickets 10,- en met studentenpas betaal je slechts 6,- euro en voor 00.00 heb je gratis entree ermee.

Ook de zondag verwelkomt nieuw bloed. Zo host Miss Wendy met Minx elke tweede zondag van de maand en nemen de jongens van Crazyland en Decisions met Pride of Amsterdam elke derde zondag van de maand de Escape over. Check voor alle info en line ups www.escape.nl
Framebusters februari 2010
Zaterdag 6 februari zorgt niemand minder dan wereldwijd Sensation resident Erick E voor de kick-off van de maand. Framebusters resident Raymundo is uiteraard ook van de partij en Miss Bunty zorgt met haar goddelijke stem voor de uplifting vocals over de beats. Eclectic tunes vind je in de Escape deLux waar Lars Vegas de decks bemant. Ook op zaterdag 13 februari staat topmuziek weer centraal. Muzikale maatjes Frederik en Raymundo hosten dan de hele avond de Escape met het beste uit hun platentas en cd-map en nodigen al hun vrienden uit. Costar rockt de saxofoon, Pryme zorgt voor vocale ondersteuning en Danney bouwt boven in deLux een feestje!  

Zaterdag 20 februari neemt mainman Hardwell de Escape over. Volg hem op www.twitter.com/hardwell om te zien hoe zijn tour in Australië ging! Raymundo en mc Dan Stezo maken de avond op muzikaal gebied compleet. Eclectic @ deLux deze avond met GirldLoveDJ’s resident Ruby Wax. De maand wordt afgesloten met niemand minder dan Roog. Mister Hardsoul zal zijn sound of love and dedication door de zaal knallen onder begeleiding van Vika Kova. Raymundo ondersteunt hem en Joshua Walter host de deLux zaal.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op zaterdag en op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, de nieuwe zondagen, events op de vrijdagen, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws