Timo Maas en The Hacker

Partyscene Redactie | 20 januari 2010
headlines

Sinds zaterdag 2 januari gaat het goed los op de wekelijkse avond Saturday Factory, een samenwerking van The Immaculate Conceptualists (bekend van de Electronation events) met Sugar Factory. Onder meer Château Flight, Remy, Shit Robot, Arjuna Schiks, Terry Toner en Alex Under zorgden deze maand reeds voor vele kippenvelmomenten en dansende muziekliefhebbers. Saturday Factory: jouw wekelijkse portie kwaliteitsmuziek op zaterdag, recht voor je raap!

Ook de rest van januari wordt het knallen, want komend weekend vind je niemand minder dan Timo Maas achter de decks en de week erop breekt The Hacker de intieme Sugar Factory af.

Timo Maas

Timo Maas, één van de originele superstar dj’s, staat zaterdag 23 januari achter de decks in Sugar Factory. Het was een tijdje stil rond deze artiest, maar hij remixte in het verleden al artiesten als Madonna, Depeche Mode en Moby en scoorde met tracks als Shifter. Hij heeft zich echter opnieuw uitgevonden: "Ik zat vast op een hoog niveau. Het geld stroomde binnen dankzij dikke gigs, maar het deed me niets meer. Het was tijd voor drastische vernieuwing! Gelukkig heb ik de passie weer terug en dat ga ik vanavond aan Amsterdam laten horen." Check bijvoorbeeld zijn Cocoon klapper Subtellite, een gruwelijke knaller die goed de hedendaagse sound van Timo weergeeft. Op z'n Myspace vind je meer van zijn muziek. Hij wordt aangevuld door de ronkende underground koningen Ille Bitch & Unders en het scheurende Schaamteloos dj team. Kortom, een onvervalst avondje rocken met pompende house en techno van het hoogste niveau!

Zaterdag 30 januari wordt deze eerste maand van 2010 muzikaal afgesloten door niemand minder dan The Hacker tijdens de Electronation special. The Hacker (echte naam: Michel Amato) is één van de meest getalenteerde electro en technopioniers van Frankrijk. Zijn stijl is beïnvloed door Kraftwerk en new wavegroepen zoals The Cure en Depeche Mode. Hij heeft zijn eigen label Goodlife Records met zijn vrienden Oxia en Alex Reynaud. Ook is het de favoriete remixer van acts als Mark Almond, Fisherspooner en Nizer Ebb en werkt hij vaak samen met Tiga, Kiko, David Caretta en Alexander Robotnik. Hij werd echt bekend met de samenwerking van zijn beste vriendin Miss Kitten. Afgelopen Koninginnedag pakten ze Paradiso nog in. Maar de bekende dj en producer zal deze avond bewijzen dat hij ook alleen zijn mannetje staat. 80's electro-pop, house en techno, The Hacker gooit het allemaal in de blender. Dat klinkt dus zo.

Check www.myspace.com/thehackergoodlife voor meer info over deze Fransman. Maar er is meer! Want ook Quince doet een live optreden. Zijn dikke Detroit tracks krijgen veel respect van artiesten als Laurent Garnier, Josh Wink, Âme en Rolando. Electronation resident Raymon Hollander warmt de zaal op en Furr & Hazendonk sluiten de avond passend af.

Kortom, Saturday Factory knalt met een Big Bang het Amsterdamse nachtleven in! Vanaf nu weet je waar je wekelijks moet zijn voor dikke line ups in een intieme setting, met veel kwaliteit en afwisseling. De komende maanden komen namen als Ida Engberg, Marc Houle en Sebastien Leger nog langs, check www.sugarfactory.nl voor alle info en line ups. Deze wekelijkse avond zorgt dus voor een perfecte muzikale start van 2010: een stevige portie house en techno zoals het bedoeld is… recht voor je raap.

Zaterdag 23 januari

Saturday Factory: Timo Maas

23.00 Schaamteloos Dj

01.00 Timo Maas

03.30 Ille Bitch & Unders

Open: 23.00- 05.00

Entree: 15,-

Presale: 12,50

www.sugarfactory.nl

Zaterdag 30 januari

Saturday Factory: Electronation with The Hacker

00.00 Raymon Hollander

01.15 Quince Live

02.00 The Hacker

03.30 Furrr & Hazendonk

Open: 00.00- 05.00

Entree: 15,-

Presale: 12,50

www.electronation.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws