Float like a butterfly, sting like a bee

Partyscene Redactie | 15 januari 2010
headlines

Freaky Friday: float like a butterfly, sting like a bee, when you come to party só freaky!

Float like a butterfly, sting like a bee, when you come to party só freaky! Beweeg je voort als een feestbeest, zie je een mooie dame of heer, stap er dan op af en geniet er met z’n allen van op een freaky manier! In andere woorden: kom gezellig op 15 januari, fris in het nieuwe jaar, lekker genieten van een heerlijke cocktail in club Home tijdens Freaky Friday.
freaky friday
De ingrediënten van deze feestelijke avond bestaan uit lekkere classics en eclectische sounds. Dit dankzij de freaky platenridders Juvanice, Rico South, Moussa Sadik en Nista. Dit is een niet te missen kick-off van je weekend in hartje Amsterdam.

Het huiselijke concept van Home zorgt ervoor dat je je al snel thuis voelt. Een soort huisfeest, maar dan zonder de troep te hoeven opruimen naderhand. Het knusse interieur is huiselijk: drie verschillenden verdiepingen met op iedere verdieping een eigen, totaal andere sfeer en verschillende muzieksoorten. Je komt binnen in de 'Living Room', met een sfeervolle open haard, boekenkast, lampen, diverse zithoekjes. De woonkamer is verder gevuld met gezellige banken en de muur is bekleed met fotolijstjes. Geen heimwee naar huis, maar een heerlijk gevoel van thuiskomen tijdens Freaky Friday.

Vanuit de Livingroom ga je naar boven naar de Bedroom. In de Bedroom, net als in de Livingroom, zijn vaak extra dj’s te vinden en daarnaast diverse zitjes, kussens en matrassen: de perfecte plek om even lekker bij te komen, te chillen of ondeugend te doen.

Helemaal beneden vind je de Mainroom, de kelder dus. Hier is een meer een rauwe underground sfeer, met echter wel veel verrassende details, zoals de ruim 900 lampjes boven de bar, en de keuken met bijbehorende potten, pannen en lepels. Freaky maar huiselijk dus! Wil je een indruk van deze avond krijgen en weten wat je te wachten staat op 15 januari? Check dan de uitbundige foto’s van de vorige edities op www.freakyfriday.nl/gallery   

Freaky Friday

Vrijdag 15 januari 2009

23.00 - 04.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Deurverkoop: 12,-

Minimumleeftijd: 21

Dresscode: Girls dress like a freaky model! And boys.... must be in company of a freaking sexy date! 

VIP: Er zijn nog enkele VIP tafels beschikbaar. Stuur voor meer informatie een mailtje naar tableservice@clubhome.nl

www.clubhome.nl   

www.freakyfriday.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws