Nachtburgemeester worden?

Partyscene Redactie | 13 januari 2010
headlines

De nieuwe verkiezingen komen eraan!.Je had het wellicht al gelezen hier op Partyscene.
kristel en josine
Waar de huidige nachtburgemeesters Kristel en Josine heel blij van worden is dat ze merken dat het publiek veel kritischer aan het worden is waar ze hun vrijdag- en zaterdagnachten door willen brengen. Het boeken van een grote dj naam is niet meer de garantie op volle zalen. Zo worden organisaties & venues gedwongen worden tot het steken van meer creativiteit en liefde in de nachten en zo krijgen kunstenaars en andere creatievelingen meer de ruimte. Ook obscure klein dj's die nooit heel groot zullen worden maar wel heel erg leuk draaien, krijgen hierdoor vaker kansen om te draaien en het publiek op te voeden met goede (of juist heel slechte) muziek! 

Maar daarnaast is er ook de regelgeving die het voor de horeca ontzettend moeilijk maakt om te blijven functioneren en daarnaast ook nog eens creatief en vernieuwend te werk te gaan. Ze zouden graag zien dat het weer mogelijk wordt voor nachthoreca om een eigen identiteit neer te zetten. Te veel clubs zijn al tijdje meer een verhuurschuur.

Kan jij hier wat aan doen of heb je andere plannen? Want hoewel de finale al dichtbij komt kan je je nog inschrijven!  Stuur een mail naar het volgende mailadres: nachtburgemeester2010@gmail.com en vergeet daarbij je motivatie niet. Voor je het weet sta je 19 februari in de Melkweg om mee te doen in de finale. En aAls jij burgemeester zou worden, wat zou jij dan meteen aanpakken?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws