Tien jaar Defected

Partyscene Redactie | 31 december 2009
headlines

Defected in the house viert op vrijdag 29 januari het 10-jarig jubileum in Panama.

Iedereen die van house houdt, doet er goed aan om op vrijdag 29 januari naar Panama in Amsterdam te komen. Het fameuze houselabel Defected strijkt dan weer neer voor een groot feest. Het label werd in 1999 opgericht en viert dat nu, tien jaar later, met speciale jubileum edities. Panama is gekozen als Nederlandse locatie. Defected was daar in oktober ook al te gast en dat was een uitverkochte bak. Nu, drie maanden later, komt Defected dat nog eens dunnetjes over doen. DJ Spen, Simon Dunmore, Andy Daniell, Aaron Ross, Rae, DJ Gregory en Daniel Bovie & Roy Rox zorgen voor de nodige housebeats.     

rae

Een van de hoofdgasten is de Amerikaanse dj en producer Spen. Ooit begonnen met hiphop, nu een van de vaandeldragers van de soulvolle funky house. Met zijn label Code Red Recordings speelt hij ook een belangrijke rol in de house scene. Ook Defected baas Simon Dunmore is uiteraard van de partij. Zijn portofolio bevat internationale top twintig hits van Bob Sinclar en Soulsearchers tot Kings of Tomorrow en Myriad Club Bangers. En aan de successen van Defected Records is voorlopig nog geen einde in zicht. Zo worden succesvolle platen uit de jaren 80 en 90 weer uit het stof gehaald, schoongepoetst en ge-restyled, nadat er deals zijn gesloten met Strictly Rythm, Northcott and Junior Boys Own.

De Brit Andy Daniell is al vijf jaar als resident dj verbonden aan Defected en Rae komt een unieke live set doen. DJ Gergory is de Franse afgevaardigde van Defected, met zijn unieke house sound en Aaron Ross is ook van de partij. Daniel Bovie & Roy Rox maken het programma compleet. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 04.00 uur. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop.

Meer info vind je op www.defected.com.     

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws