Funkerman zorgt voor een frisse start bij Escape

Partyscene Redactie | 30 december 2009
headlines

2009 is voor bij, verleden tijd, zand erover. Een nieuw jaar, nieuwe kansen, goede voornemens en… veel goede muziek! Want Framebusters @ Escape begint het jaar goed, met top artiesten als Funkerman, Rene Amesz, Baggi Begovic en Daniel Bovie & Roy Rox, aangevuld met ‘top of the bill’ entertainment, visuals en geluid!

Dit allemaal in de Escape, gelegen aan het onlangs officieel geopende en totaal vernieuwde Rembrandtplein in hartje Amsterdam. De uitvoering van 3,5 miljoen euro levert een plein met internationale allure op, zonder verwaarloosde bosjes maar met veel gras, bomen en een grote fontein. Hier kan je foto’s van de feestelijke opening vinden.
framebusters januari 2010
Framebusters en Escape resident Raymundo, de enige dj die wekelijks vast in een grote Amsterdamse club draait, was onlangs bij Het Gesprek, samen met de eigenaar van Escape. Check hier het uitgebreide en openhartige interview.

Ook in 2010 kan je van het Escape Caffé Club Menu genieten. Begin je avond perfect, samen met al je vrienden in Escape Caffé aan het Rembrandtplein. Hier geniet je van een heerlijk luxe driegangen diner. Daarna dans tot in de vroege uurtjes in Escape waar je op de VIP gastenlijst staat. Voor slechts 39 euro per persoon kan je dus genieten van een overheerlijk driegangen menu én VIP entree tot Escape. Check het menu. Dit luxe en sfeervolle arrangement is te boeken op zaterdagavond (Framebusters) en zondagavond (Sunday Night). Aanmelden kan via dinerarrangement@escape.nl. Vermeld daarbij de datum, de gewenste tijd, het aantal personen en een telefoonnummer waar je te bereiken bent. 

Naast Escape Caffe kan je ook heerlijk dineren in het naastgelegen café restaurant De Kroon, waar je elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 kan schuilen voor de kou en genieten van de beste muziek en lekkerste cocktails. De entree is gratis, check www.dekroon.nl voor alle line ups en info.  

Op zaterdag 2 januari wordt 2010 door niemand minder dan Funkerman ingeluid. Deze opperbaas van Flamingo Recordings is niet vaak meer in het land te vinden. Tours door Amerika en de rest van de wereld zorgen namelijk voor een globale verovering van de Flamingo sound. Ook zijn producties gaan als een speer, denk aan hits als Automatic en Remember en zijn remixes van o.a. Ida Corr. Support is er van resident Raymundo en ook mc Yanto is erbij. Rubywax is ook achter de decks te vinden, hij zorgt voor de eclectische tunes in de deLux zaal in Escape.
sunday night januari 2010
Ook op zaterdag 9 januari staat topmuziek centraal. Muzikale maatjes Frederik en Raymundo hosten dan de hele avond de Escape met het beste uit hun platentas en cd-map en nodigen al hun vrienden uit. Costar rockt de saxofoon, Yanto zorgt voor vocale ondersteuning en Joshua Walter bouwt boven in deLux een feestje! 

Zaterdag 16 januari is er een rockin’ duo te gast. Hun grote doorbraak was met de klapper Stop Playing With My Mind. Maar ook hun tracks Love Me en Preacher gaan als een speer! Het gaat hier natuurlijk om Daniel Bovie & Roy Rox! Hun favoriete producers zijn Lill Louis, Masters At Work, Frankie Knuckles en Dennis Ferrer en dat hoor je ook in hun eigen tracks. De funk en soul gecombineerd met een dikke kick! Ze worden aangevuld door de beats van Raymundo en de stem van Miss Bunty.

Wat kan je de week erop verwachten? Nou, een dikke back2back set van Rene Amesz vs Baggi Begovic! Deze nationale househelden van het eerste uur staan niet alleen bekend om hun opzwepende sets maar ook hun grijsgedraaide eigen producties van hoog niveau. Raymundo en mc Dan Stezo zijn ook van de partij en Danney host de deLux zaal.

De maand wordt op zaterdag 30 januari feestelijk afgesloten door het duo Gabriel & Castellon. Deze Adapt Recordings artiesten veroveren langzamerhand ons land en stonden dit jaar al op de FFWD parade, Emporium en met Roger Sanchez op zijn Release Yourself party in Amsterdam. Check hier hun klapper Shut Your Eyes:Vika Kova verzorgt de vocals en Raymundo is er uiteraard ook bij. Lars Vegas zorgt voor de eclectic sounds in de deLux zaal.

Ook op de zondagen kan je los in Escape, tijdens Sunday Night. Residents Frederik Abas, Rico Favella en Jean zorgen wekelijks voor de beste afsluiting van je weekend.  En… studenten hebben in deze crisis tijd een stapje voor, want gratis met OV kaart of studentenpas tot 00.00 uur!

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen (gratis entree tot 00.00 met OV). De tijden zijn 23.00-05.00 en op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Sunday Night, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne. 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws