2010: YEAR OF THE REBEL!

Partyscene Redactie | 30 december 2009
headlines

the rebel club 2010Goede voornemens van THE REBEL CLUB? Lekker eten; stoppen met roken en zo nu en dan een jointje, meer lichaamsbeweging door veel feestjes te bezoeken, al je geld opmaken; zolang je maar niet rood staat oftewel doen wat je echt leuk vindt!

2010 gaat het worden, zolang je er maar naar leeft! De echte die-hard REBELS zijn natuurlijk nog lang niet uitgefeest na NYE! Zaterdag 2 januari is het weer tijd voor de wekelijkse clubavond THE REBEL CLUB!  

Die-hard REBEL DJ’s Joshua Walter, D-Vario, Ba-z, Leon Marvell en 2muchlipstick zullen alles uit de kast halen om het jaar van de REBEL muzikaal in te luiden! Energieke, pompende, opzwepende housebeats en zwoele, funky r&b en discoclassics zijn de ingrediënten voor de avond…..klinkt lekker he? 

Anyways…alle reden om deze editie van THE REBEL CLUB te bezoeken! THE REBEL CLUB staat voor een vaste groep DJ’s/MC’s  met als enige doel de tent op zijn kop te zetten , niets meer en niets minder! REBELbeats, gezelligheid, geweldige sfeer, oftewel express yourself within your own style!  

THE REBEL CLUB (EVERY SATURDAY @ CLUB HOME – AMSTERDAM

DATUM: elke zaterdag

LOKATIE: CLUB HOME – Wagenstraat 3 – Amsterdam

ENTREE: 8 EURO vvk via www.therebelclub.nl en www.clubhome.nl en alle Free Record Shops.

10 EURO aan de deur

TAFEL INFO: tableservice@clubhome.nl

INFO: info@therebelclub.nl

Meer info: www.therebelclub.nl

Be a REBEL, join the club @ therebelclub.hyves.nl

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws