The Rebel Club - Christmas Edition

Partyscene Redactie | 23 december 2009
headlines

Maak je op voor het wekelijkse REBELSE feest in Club Home; THE REBEL CLUB! Op zaterdag 26 december staat THE REBEL CLUB geheel in het teken van kerst! 

Na alle familieverplichtingen kan je je opmaken om kerst dit jaar REBELS af te sluiten. Om in de kerstsferen te blijven zal THE REBEL CLUB de 1e 100 bezoekers verwennen met een heerlijk glaasje glühwein! Zorg er dus voor dat je de smoesjes klaar hebt liggen om tijdig het huis te verlaten; en vergeet niet vroeg te beginnen met het uitpakken van de kerstcadeautjes!
the rebel club
We zorgen ervoor dat de sneeuw word ingeruild voor een rode loper; discoballen worden ingeruild voor kaarslicht en natuurlijk zullen de kerstkransen niet ontbreken!
 
2e Kerstdag zal dit jaar bijzonder worden en dat gaat zeker lukken met de REBELSE line up. Brian S, Chocomel, Claire & Sheila Hill, Thom Bold, Basti Lourenz, When Harry met Sally & Tess is More zullen deze avond de kerst beats ten gehore brengen!

Energieke, pompende, opzwepende housebeats en zwoele, funky r&b en discoclassics zijn de ingrediënten voor de avond…..klinkt lekker he? Een “stille nacht” zal het in ieder geval niet worden!

Het motto van THE REBEL CLUB, christmas edition? 

Dress like it’s Christmas, feel like it’s Christmas, party like it’s Christmas! Nodig je vrienden uit….want kerstavond gaan we dit jaar samen vieren in de huiselijke sfeer van Club Home tijdens THE REBEL CLUB.

Wil je komen? Stuur dan zo snel mogelijk een mail naar info@therebelclub.nl en we zetten je op de gastenlijst. Wees op tijd, we geven maar een beperkt aantal uitnodigingen weg! 

Een legendarische 2e kerstdag gaat het zeker worden! 

More info: www.therebelclub.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws