Geen zin in saai werk?

Partyscene Redactie | 16 december 2009
headlines

Een beroep kiezen is best lastig. Tenminste, dat merken wij. De meeste beroepen zijn namelijk best saai. Dan is de transportsector interessant. ‘Huh, transport?!’ Ja echt, daar gebeurt meer dan je denkt.

Een miljoen ton rijst, de nieuwe Brunotti-collectie of busladingen feestgangers...… ze moeten allemaal van A naar B. En daar komen een hoop specialisten bij kijken. Wel wat anders dan heel de dag achter je computer zitten. Of dagen achter de kassa.

VTL (vereniging transport & logistiek) heeft speciale opleidingen voor jongeren die in de transportsector aan het werk willen. Deze sector is vrij breed: van jonge mensen die een modemagazijn van 2000 vierkante meter beheren of, de weg op willen gaan met de nieuwste truck, tot containers van zeeschepen tillen of met een kraan aan de slag gaan.

Wil je weten of de Transportsector wat voor jou is? Doe dan de test en maak gelijk kans op een jack van Brunotti. En mocht je nog twijfelen... dan kun je altijd nog naar de open dagen van VTL komen. Vrienden en vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom.

n

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws