Ferry Corsten via satelliet op NYE

Partyscene Redactie | 15 december 2009
headlines

Ferry Corsten draait met oud en nieuw toch in Nederland, terwijl hij in Texas is.

Ieder jaar weer vindt in Rotterdam de Nationale Nieuwjaarsnacht plaats. Dit jaar heeft het event een extra uniek tintje, want Ferry Corsten zal een optreden geven. Alleen zit hij op dat moment in Texas, Amerika. De Rotterdamse dj zal dan ook draaien via een live satelliet broadcast. Door middel van een satelliet verbinding zal er live interactie zijn van Rotterdam naar Texas en vice versa. In Texas is het zeven uur vroeger, dus twee keer een oud en nieuw moment voor Ferry.  

nationale nieuwjaarsnacht

Ondanks een druk schema en een verblijf in het buitenland, is Ferry Corsten verheugd dat hij toch kan bijdragen aan de jaarwisseling in zijn thuisstad: “Het is te gek dat je vandaag de dag op twee plekken in de wereld tegelijkertijd het nieuwe jaar kunt aftrappen en zo vanuit Texas het nieuwe jaar in Rotterdam in te luiden,” zo laat hij weten. Naast dit exclusieve optreden zal de Nationale Nieuwjaarsnacht met zijn unieke locatie, een drijvend podium, diverse andere artiesten en hét nationale vuurwerk voor 20.000 toeschouwers een onvergetelijke nacht worden. Naast de naar verwachting 20.000 feestvierders op de Rotterdamse kade, zal heel Nederland de mogelijkheid hebben om dit unieke optreden live te volgen via RTL 5.

Surf naar www.nieuwjaarsnacht.nl voor meer informatie. Met kerst heeft Partyscene een uitgebreid interview met Ferry, so stay tuned!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws