Voor de laatste maal de Toren van Babel

Partyscene Redactie | 30 november 2009
headlines

a2Op 31 december opent de legendarische Toren van Babel, het oude gebouw van de Sociale Dienst aan de Oudenoord 275 in Utrecht, nog één keer zijn deuren. Slechts een paar weken voor het gebouw met de grond gelijk gemaakt wordt, vindt daar op de laatste nacht van het jaar het allerlaatste feest plaats.

Om klokslag 22.00 uur begint Space is the Place, een funky ruimtereis met een electro-randje in de vorm van een New Year’s Eve Party die het jaar groots en dampend zal afsluiten en 2010 tot in de vroege uren op z’n grondvesten zal doen schudden.

Space is the Place verdeelt Babel in twee rooms met elk een eigen stijl. In de Electronic Room zorgen dj’s Nuno dos Santos (o.a. 030303, Trouw), Eric de Man en Ronny ‘Hammond’ voor een strakke soundtrack en is er een live dj-set door Pitto (Stekker, Mood Elevator).

In de Funky Room zijn er dj-sets van local heroes: het Metro DJ Team, Anam en Tommy.

Kaarten kosten 25 euro in de voorverkoop. Aan de deur betaal je 30 euro. Kaarten zijn nu te koop via www.spaceistheplace.nl en bij Sussies (Voorstraat 48)

Space is the Place, donderdag 31 december van 22.00 tot laat, Toren van Babel, Oudenoord 275, Utrecht, ingang aan de achterzijde van het pand.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws