We go Back In The Days at club Home!

Partyscene Redactie | 25 november 2009
headlines

Back In The Days is uitgegroeid tot een waanzinnig populair concept en maakt in november maar liefst twee keer de binnenstad onveilig in Amsterdam. Naast vaste locatie Rain is nu ook de drukbezochte club Home aan de beurt. De Back In The Days artiesten, films en old school Nintendo games worden allemaal verhuisd en maken van club Home op 28 november hun nieuwe thuis.  

Zaterdag 28 november kan iedereen weer swingen op de “popular sounds of the last 25 years”. Tijdens Back In The Days stap je in een tijdmachine en beleef je al je muzikale herinneringen over and over again. In club Home wordt extra uitgepakt met een entertainment programma: classic console games, film klassiekers en the best “popular sounds of the last 25 years.”   
back in the days
Voor diegenen die zich willen uitsloven op de 8-bit Nintendo en 16-bit Sega zijn er twee klassiekers uit de kast gehaald: Donkey Kong en Sonic. Filmklassieker Home Alone wordt getoond op het grote scherm en de fotograaf maakt de mooiste partypics tijdens de gehele avond. Vergeet natuurlijk niet de muziek uit die goeie oude tijd! De residents zorgen elke editie voor een geweldige muzikale ervaring. Back In The Days is een happening met beeld en geluid en je wordt als bezoeker intens betrokken bij de avond.  

De dj’s Irwan, K-Fresh, Mr Speak & Jay B nemen jou mee op deze time travel naar het verleden met de bekende Back In The Days flow die zij als geen ander kunnen brengen. Lekkere soul, funk, pop, hip-hop, r&b & breaks smooth aan elkaar gemixt enkel en alleen om het publiek te verwennen. Mc Iceman zal als altijd de dj’s begeleiden naar alle hoogtepunten van de avond.  

Na de uitverkochte Back In The Days edities met de Ninja Turtles, Miami Vice, Back to The Future, The Gremlins & Robocop thema’s is het op 28 november tijd voor “Home Alone.” Verwacht hier dan ook weer een lange wachttijd aan de deur. Iedereen wordt aangeraden een kaartje in de voorverkoop voor slechts 8 euro te halen in de Freerecordshop of online via www.backinthedays.nl  

Heb je weer zin om lekker los te gaan en te genieten van de extreem goede sfeer op Back In The Days? Dan is er maar een plaats waar je op zaterdag 28 november hoeft te zijn: club Home! Sms, Hyve, BB, MSN, Skype en bel je vrienden en vriendinnen om ze te vertellen dat zij ook deze knallende editie zeker niet mogen missen!

Word ook lid van de officiele Back In The Days hyve om direct op de hoogte te blijven van alle feesten: www.bitd.hyves.nl    

Zaterdag 28 november

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Voorverkoop: 8 euro

Deur: 12 euro

www.backinthedays.nl

www.bitd.hyves.nl

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws