The Rebel Club verhuist naar Club Home

Partyscene Redactie | 23 november 2009
headlines

250The Rebel Club is vanaf zaterdag 5 december terug op een nieuwe locatie. De eerdere edities in Hotel Arena waren compleet uitverkocht en nu is het tijd voor een wekelijkse avond in Club Home.

Eindelijk weer een vaste zaterdagavond in Amsterdam, met een duidelijke programmering, waar alle Rebels elkaar wekelijks kunnen ontmoeten!

De naam zegt het al: The Rebel Club!  Provoceren, uitdagen, choqueren en afzetten? Neem het niet al te letterlijk! Alhoewel de dj’s van The Rebel Club deze stempel allen wel met zich meedragen, mede door het feit dat ze zich op hun eigen manier weten te onderscheiden van de massa.

Natuurlijk staat The Rebel Club voor een dikke, vette en vooral rebelse line-up. En dit alles in club Home: een locatie typerend voor de huiselijke gezelligheid met twee zalen; met andere woorden voor ieder wat wils!

In de main room vind je een Rebelse eclectische sound. Onder andere Jaziah, Shagspeare, Marc Benjamin, Joshua Walter, Jim Aasgier, Yasmin Le Bon & Chocomel zullen alles uit de kast halen om club Home wekelijks te rocken.

The Rebel Club staat kortom voor een vaste groep dj’s/mc’s/acts & promotors met als enige doel de tent volledig aan de naad te laten gaan, niets meer en niets minder!

 

Meer info vind je op www.therebelclub.nl , www.clubhome.nl en www.therebelclub.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws